![]() |
|
|||||||
| Yazılımlar AutoCAD, 3DStudio MAX, Revit, Archicad, Sketchup, Cinema 4D, diğer yazılımlar ve render motorları hakkında sorularınız, önerileriniz, tüm paylaşımlarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Max ve AutoCAD hakkında genel bilgiye ihtiyacım var.
öncelikle şunu söylemeliyimki max ve autocad konusunda bana bilgi veriseniz sevinirim.çizime karakalem resim ile başladım.yetenek sınavlarıyla güzel sanatlar iç mimarlık,resim bölümlerine hazırlandım özel bir sebepten dolayı ertelemek zorunda kaldım herşeyi.Bende kendimi geliştirmeye başladım.3 aylık max kullanıcısıyım yeni yeni öğreniyorum masalar odalar felan çizebiliyorum render felan alabiliyorum ama çok detaylı değil. Mimar arkadaşlara saygı duyuyorum ve her önüne gelen çizimci mi oldu denip yanlış anlaşılmamak adına bunları yazdım
max için ne tür kitaplar ve cd'ler önerirsiniz.Forumda çalışması olanlara baktım gerçektende güzeller ama eleştiri yapmak için bana biraz daha erken ileride belki çalışmalarımı koyar ve yorumlarınızı alırım.çok teşekür ederim ..............saygılar ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Lütfen dikkat
"yardım ederseniz çok sevinirim" diye konu başlığı olmaz. Ancak sonuç cümlesi olur. Kişiler konu başlıklarına bakarak konuyu okuyup okumamayı seçmek isterler ve forum kurallarımızın en önemlilerindendir. Ben değiştiriyorum ama lütfen bir dahakine forum kurallarına uygun davranın.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
sayın ayasofya uyarınız için teşekkür ederim
|
|