![]() |
|
|||||||
| Yazılımlar AutoCAD, 3DStudio MAX, Revit, Archicad, Sketchup, Cinema 4D, diğer yazılımlar ve render motorları hakkında sorularınız, önerileriniz, tüm paylaşımlarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
2 Boyuttan 3 Boyuta geçiş
Hep problem olmuştur. Ufuk cizgileri ve kaçış noktalarını kullanarak 3 boyuta kaldırma işleri yapılır.
Hatta Sketchup'ın da bu şekilde bir texture giydirme işi var Size bir akademik çalışma videosu sunuyorum http://www.youtube.com/watch?v=VuoljANz4EA Mimari sunumlarda işe yarayabilir.Siz de manuel olarak bunu yapabilirsiniz bence. (Ben arada sırada yapıyorum) Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba ayasofya, ![]() Bilgilendirme için çok teşekkürler. Ben Grafficafe forumundan arkadaşlarınızla karşılıklı yaptığınız yazışmalardan da bu 'thread'i takip ediyordum. Değerli arkadaşlarınız ve siz güzel yorumlar ve bilgilendirmeler yapıyorsunuz ve hatta bazen son derece eğlenceli noktalara uzanıyor... ![]() Link: http://www.grafficafe.net/forum/topi...ID=1722⽨ Bu vesileyle ayrıca size kişisel olarak bir teşekkürüm olacak: Benim moderatör olmamla ilgili şahsen sizin getirmiş olduğunuz teklif ve her zaman desteğinizi esirgemeden, bir güç olarak var olduğunuz için çok teşekkür ederim...Çok ince bir düşünceydi ... Küçük kızlarınız çok şanslılar.. İyi bayramlar diliyorum |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Efendim size de iyi bayramlar. Foruma güç geldi. Hep böyle olur inşallah.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|