![]() |
|
|||||||
| Yazılımlar AutoCAD, 3DStudio MAX, Revit, Archicad, Sketchup, Cinema 4D, diğer yazılımlar ve render motorları hakkında sorularınız, önerileriniz, tüm paylaşımlarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Microstation
Internette microstation programı ile ilgili Bentley haricinde bir site var mı?
Bu programı yakında öğrenmeye başlayacağım, ama ben göreceğim kurstan önce program hakkında birşeyler öğrenmek, okumak istiyorum. Tavsiyeleri olan var mı?
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
bende çok aradım ama bulamadım.help dosyaları ile öğrenmeye çalışıyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
bu programı kullananlar eminim 3dsmax'tan vazgeçerler.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
3ds maxin yaptıklarını yapan program sayısı gerçekten çok fazla. 3ds maxi kullanmak alışkanlık meselesi.Yoksa daha kolay kullanılan programlar piyasada namütanahi (bu lafı da hocamız kullanırdı.Benim de aklımda kalmış kullanayım dedim.Anlamı sınırsızdır)
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
kimsenin haberi yok sanırım ama şu adrese bir bakın neler yapılabiliniyor. 3d pdf leri indirip istediğiz gibi dolaşın içinde;
http://www.bentley.com/BentleyWebSit...Guest#gallery1 En son tmelcan tarafından düzenlendi : 27-01-2007 13:56. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Haberi olmak ayrı konu hakkında doyurucu bilgi vermek ayrı.
Öncelikle forumda ciddi CAD programı kullananlar olduğunu hatırlatayım size. Microstation'la 1993 yılında YTÜ Şehircilik Bölümü satın aldığından beri ve Belediye'nin dışarıya haritalarını bu formatta vermeye başladığından beri beraberiz. Çok da sever kullanırdık. Sonra AutoDesk Map çıktı o çıktı bu çıktı. Microstation kuvvetli bir program olarak kaldı. Fiyatıyla ve bir çok özelliği ile halka inmedi. Durum budur. 3DPdf ise Microstaion'a özgü bir şey değil sadece. Bentley'in sitesine girmek ilk akla gelen şey zaten. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
güzel açıklamalar, öğrendik işte.
En son tmelcan tarafından düzenlendi : 27-01-2007 20:02. |
|