![]() |
|
|||||||
| Yazılımlar AutoCAD, 3DStudio MAX, Revit, Archicad, Sketchup, Cinema 4D, diğer yazılımlar ve render motorları hakkında sorularınız, önerileriniz, tüm paylaşımlarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
zwcad
yeni bir cad programı çıkmış, zwcad. bu konuda bilgisi olan var mı?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Bu mesaj Pano bölümünden buraya taşınmıştır. Lütfen Pano'yu sadece ilanlarınız için kullanınız. Bu tarz sorularınız için Arkitera Forum'un ilgili başlıklarını kullanabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
http://www.zwcad.com.tr
DWG uyumlu ve AutoCAD'i aratmayacak özellikte bir IntelliCAD sürümü. Ben 30 günlük deneme sürümünü indirdim kullanıyorum. AutoCAD LT'den fiyatı 5 kat daha ucuz. 300-400 USD civarlarında. Ancak tabii büyük projelerdeki performansını bilemeyeceğim. Diğer yandan mesela BOLU İnşaat Mühendisleri Odası artık lisanslı CAD programı göstermeyenlere büro belgesi vermiyor. Mimarlar Odası da yapsa millet gider alır. Çok büyük bir para değil ve bir anda yasal DWG üreten program oluyor. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ En son ayasofya tarafından düzenlendi : 01-08-2006 16:51. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, Program link'i için teşekkürler Ayasofya, daha önce böyle bir programın varlığından habersizdim... İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
buyrun lütfen
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Konuyu çok fazla bilmediğim için soruyorum bu program autocad'in bir klonu mu acaba?
Anladığım kadarı ile arayüzü autocad ile aynı sanırım kendiside aynı. Bir lisans anlaşması mı var aralarında? Fiat marka arabaların Türkiye'de Tofaş markasıyla üretilmesi gibi. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Bunun yasal olduğunu hiç sanmıyorum. Üyelerini mi koruyor yoksa program firmalarını mı? Tabiiki yasal program kullanmak gerekir. Fakat odanın buna karışması bence doğru değil.
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
zwcad
merhaba,
bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim. zwcad distribütör firma ile görüştüm, zwcad ile autocad'in bir bağı yok ancak birbirine oldukça benzeyen programlar, autocad kullanabilen herkes bu programı eğitime ihtiyaç duymadan kullanabiliyor. deneme sürümünü de indirdim, yaklaşık 16MB'lık bir dosyayı açtım ve işlem yapıp kaydettim. bu kadar büyük bir dosya olması sebebi ile biraz yavaş olmakla birlikte sorunsuz çalıştı. ilgilenirseniz internet sitelerinden 30 günlük deneme sürümünü indirip test edebilirsiniz. hatta almak isteyenler için bu ay sonuna kadar kampanyaları da var. kolay gelsin, iyi çalışmalar ilgilenenler için www.zwcad.com.tr |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
Bence oda bunu yapmalıdır.
Tek bir firma da yoktur. Eğer emek harcayıp para kazanıyorsanız başkasının emeğini bedava kullanıp iş yapamazsınız. Hah EULEA'ya uygun bir kaç firmanın tek bir yazılım kullanmasına izin veren veya kiralama usulüne uygun program bulur bunu odaya gösterirsiniz o da olur. Ben bu ZWCAD ile ilişkili biri değlim. Ama herşey yasal olmalıdır. Bir büro binlerce dolarlık yazılım yatırımı yapar yasal olur diğer kırık kullanır iki ytl'ye cdlerle iş görür. Bu sizce fırsat eşitsizliği değil mi. Bu yasal bir durumdur.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|