![]() |
|
|||||||
| Yazılımlar AutoCAD, 3DStudio MAX, Revit, Archicad, Sketchup, Cinema 4D, diğer yazılımlar ve render motorları hakkında sorularınız, önerileriniz, tüm paylaşımlarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Üye
|
mobilya tasarım programı
Değerli arkadaşlar mutfak banyo işiyle uğraşıyorum ve mutfak çizim proğramına ihtiyacım var. Yalnız bu proğramlara milyarlar veremiyorum. Lütfen Ucuz ve ya işime yarıyacak ücretsiz programlara ihtiyacım var. Aksi taktirde çizim kurslarına başvurmam gerekecek. Tavsiyelerinizi bekliyorum..
aybalam06@msn.com |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
kitchen draw diye çok küçükj bir program var internetten bir araştır bulamassan ben yükler size linkini veririm bende var ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Ziyaretçi
|
kitchen draw Var
Arcon Var Ancak suda Var oda Archicad Nasıl Eger elinde mutfak ilgili kutuphanler var ise veya archicad iyi kullanabilirsen ondada yapabilirsin. Ancak biraz zor..Olur.bilmiyorsan |
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Lütfen birbirimize program vermeyelim.
Yasallık açısından ne olur ne olur. Bu yüzden http://www.kitchendraw.com dan demo versiyonun indirin inceleyin sonra da satın alınız beğenirseniz. Teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|