![]() |
|
|||||||
| Yazılımlar AutoCAD, 3DStudio MAX, Revit, Archicad, Sketchup, Cinema 4D, diğer yazılımlar ve render motorları hakkında sorularınız, önerileriniz, tüm paylaşımlarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
İkİncİ Soru
İkinci soruyu gönderiyorum.
Yine oldukça kolay bir sorudur. Kolay gelsin. Süre başladı. Cevaplar benim maile lütfen. iyi çalışmalar
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Teknik Resim Sorusu I'in doğru cevabını ilgili konu altında yayınlarmısınız?
unutanlar veya yarışmayı yeni gören arkadaşlara ufak bir hatırlatma cevabınızı arkitera@ayasofya.com adresine iletin.
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
sorunun cevabı
Sorunun cevabını göndermeye niyetim yok
:-))) Lütfen kimse de göndermesin. O zaman bir anlamı kalmıyor ki. Zaten isteyen bana gönderebiliyor. Şu anda ikinci soru için doğru bilenler listesini vereyim. 1. Salih Özkan 2. cercis 3. Müzeyyen çorbacı Ayrıca birinci listede da yukarıdaki kişiler varsa onlardan birine ödül verelim diyoruz. Ama kesin bi şi yok tabii. :-))) Bu arada Garfield 4 çifteyi beendim. Çok çektim ben de 4 çiftede heh heh tek çifte ve değişmez 8 tek bir numara. :-))) Neyse konua geleyim. Sorulara cevap verme sırası oldukça önemlidir.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
3. teknik resim sorusunu nezaman göndereceksiniz?
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
ikinci için bir miktar zaman atnımam gerekiyor.
ancak sanırım bu cuma akşamı yani 17 mayıs gönderirim sanıyorum.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
sayın yönetici, diyorum ki ipucu mu verilse acaba
mesela bizim ofiste biraz ekstra enformasyonun ardından, yine herkes çözemedi ama çözenler çıktı. ozaman iki ayrı liste olur, dolayısıyla iki ayrı birinci, iki ayrı ödül, iki ayrı kutlama partisi... hatta bu ödül dağıtımı konusunda da yeni bir formül geliştirsek, birinci sorunun birincisi ikinci sorunun ikincisi ödül alsa falan... (sakın bencillik ettiğim hissi uyanmasın, orijinallik adına bu teklifim) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
hııımmmm
ipucu konusu olabilir ama bu sefer millet üçüncü soru için ipucu isterse o zaman vermek laızm gelir. Üçüncü soruyu bugün demiştim gönderiyorum efem. iyi çalışmalar. İpucu beki sornra. biz ilk ödülleri daha organize edemedik ikinci tip ödüller nasıl olucek bilmem ki.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
ikinci sorunun cevabı
cevapları bu adrese mi gönderiyoruz.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
soruya cevap vermek istiyorum ama çiimlerimi size nasıl göndereceğimi bilmiyorum.yardımcı olurmusunuz?
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
arkitera@ayasofya.com
adresine çok fazla yer kaplamıycak şekilde (mesla tiff dosyası istemem) gönderirseniz listee alınırsınız.
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|