![]() |
|
|||||||
| Yazılımlar AutoCAD, 3DStudio MAX, Revit, Archicad, Sketchup, Cinema 4D, diğer yazılımlar ve render motorları hakkında sorularınız, önerileriniz, tüm paylaşımlarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yönetici
|
çok güzel bir uygulama, kısa zamanda daha çok belge dolmasını dilerim.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Yönetici
|
bekliyoruz efendim
artık olmayacaksa ben elimdeki tüm paylaşıma açık dosyaları göndereceğim ayasofya download olacak bekliyoruz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Arkitera Üyesi
|
Gönderdiğim mimari doku onay almamış sanırım, bir hata mı yaptım acaba
![]()
|
|
|
#20 |
|
Yönetici
|
onay sorunu yaşayan bir tek ben değilim demek
![]() gdl bölümüne 5 dosya ekledim hatta dosya ekleyenler sıralamasında da görünüyor bu ama objeler yok onay ı biz mi veriyoruz yoksa forum yönetimimi? onayla tuşuna basmak forum ziyaretçilerine yönelik bir fonksiyon değil galiba |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Yönetici
|
Onaylandılar...
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Arkitera Üyesi
|
hmm, şimdi de gönderdiğim dosya server da görünmüyor. ID si 19. Çalışmıyorsa silinmesi gerekir bu kırık linkin.
http://forum.arkitera.com/downloads.php?do=file&id=19
|
|
|
#23 |
|
Arkitera Üyesi
|
güzel bi uygulama olmuş...düzeyli forum sitelerinde var zaten bu uygulama
|
|
|