![]() |
|
|||||||
| Yazılımlar AutoCAD, 3DStudio MAX, Revit, Archicad, Sketchup, Cinema 4D, diğer yazılımlar ve render motorları hakkında sorularınız, önerileriniz, tüm paylaşımlarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
İstanbul Anadolu yakasında,
3DMax kursu arıyorum,yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Bu sorunu Zoque'da da gördüm ve o zaman da bir yanıt bulamamıştım Casper...
Şimdi google da aradım iki tane sonuç veriyo 3DS Kurslarıyazıp aratınca, ve bunlardan biri Arkitera CAD - Eğitim sayfaları diğeri de Mavinokta ve oradaki de yine Labirenti gösteriyor adres olarak. Benim kişisel olarak bildiğim Kosgeb'ler var Anadolu yakasında başka da bilmiyorum ve onlarda da MAX eğitimi olup olmadığını bilmiyorum, AuotCAD eğitimi veriyorlar... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
aylardır hürriyette 3dmax kursu verilir başlıklı bir ilan çıkıyor.
Telefon numarası olarak hem asya hem de avrupa kıtası verilmiş. istersen bir bak, ilanlara internetten de bakılabiliyor, iş ilanlarında mimar ve mühendis başlığı altında. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba dostum...
3ds Max öğrenmek için kurs arıyorsun. Belki özel dersi düşünürsün diye yazayım dedim.. Bana e-mail ile yada 0532 634 17 22 nolu telefonumda ulaşabilirsin...
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
MERABALAR Studio Max kursu arıyorsan onla ilgili bişey diyemiyeceğim ama şu konuda uyarmak isterim eğer özel ders teklifi gelirse öğreticinin Max'e hakim olduğundan emin ol ve bolca aklında yapmak istediklerinle ilgili sorular sor çünki şuanda birçok kişi 3D Studio Max'i fazla yararlı bir şekilde bilmeyip ders vermeye kalkıyor bu konuda dikkat!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
silindi.
En son ayasofya tarafından düzenlendi : 13-04-2002 23:51. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
3D MAX eğitimi almak isteyenler aşağıdaki konular hakkında benimle irtibata geçebilirler.
- Modelleme : MESH, PATCH, NURBS. Loft, Lathe, Extrude - Materyal : Gölgeleme, Işık ve Malzeme kalıpları -Partikül Sistemleri - Kompozizyon : Sahne, hireyarşi, ışık ve kamera kullanımı - Animasyon : Kemik sistemi,bağlantılar. - Post-Porduction: lens efektleri, renk filtreleri, PAL-NTSC çıktıları Character Studio : - Biped obje, Physics. - VCD, MPEG kayıt sistemleri, AVI, Audio CD, ses kayıt sistemleri Altay GENÇ alge@napswebtr.com ICQ : 9500566 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
yoksa bu konuyu
"özel ders verilir" başlığı altında başka bir yazıya mı taşısam. Özel ders verilir ilanlarınızı lütfen foruma atmayınız. Sonra bu işin BSA'sı da var. Sabah gazetesindeki ilanların illegal kurs olduklarını çok iyi biliyorum. Mimarlar odası legal ama telefon ettiğimde çıkan kız modellemeden anlamasa bile mimarlar odasını kötülüyordu. Ve fiyata daha fazlaydı. Şaka bir yana eğer birine özel ders verecekseniz onun mailine gönderiniz. Tüm foruma değil. Hem daha sızcak bir teklif olur hem de forum özel ders öğrencisi arama ve ilan yeri yerine aktif bilgi alışverişinin olduğu bir yer olur. ALGE nin birbirinin aynısı iki mesajı vardı hadi birini bıraktım diğerini sildim. İyi çalışmalar...
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|