![]() |
|
|||||||
| Yazılımlar AutoCAD, 3DStudio MAX, Revit, Archicad, Sketchup, Cinema 4D, diğer yazılımlar ve render motorları hakkında sorularınız, önerileriniz, tüm paylaşımlarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Elektrik pro
Selam arkadaşlar dün internette dolaşırken Elektri pro diye bir programa rastladım çok ilgimi çekti...acaba elinde bu proğram olan veya nereden bulabileceğimi bilen (tabi ücretsiz olarak..) varsa çok sevinirim şimdiden herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim ekte resimlerini gönderdim
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
iyi de arkadaş.konunun autocad ile alakası nedir onu anlamadım?
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
dikkat edersen autocad üzerine kurulmuş.... ben bu yüzden yazdım buraya...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba,
http://www.elektrikproje.com/ sitesindeki programdan bahsediyorsun sanırım baska bir programsa bildidirsen sevinirim. tabi ki verdigim adreste ki programda doğal olarak ücretli. Armatür firmaların verdiği ücretsiz programlar var ama o programlar da genellikle ışık akısını ölçmeye ve kendi armatürlerini seçip ne kadar kullanman gerektiğini hesap ediyor du. Du diyorum çünkü eskiden bir bakmıştım öyleydi ama onda da problemler vardı ( belki düzeltmişlerdir ) Mekan nın düz olması gerekliydi kare veya dikdörtgen ![]() mimarlarımız da çok eğri büğrü, yamuk yumuk şeyler yaptıklarından ( )program tam verimli kullanılamıyordu. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
http://www.cizge.com.tr/epro.htm adresinde dediğim programın tanıtımı mevcut bu program çok ilgimi çektiği için istedim ama buna benzer bildiğiniz varsa onlarada bakabilirim.... ilginize teşekkürler........
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
demek kimse bilmiyor ha..... genede teşekkür ederim herkese
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
elektrik iç tesisat çizim programı
elektrik iç tesisat çizim programı arıyorum.elektrik ile ilgili çizim konusunda kaliteli yazılım link yada adresi biliyorsanız lütfen gönderirmisiniz...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|