![]() |
|
|||||||
| Yazılımlar AutoCAD, 3DStudio MAX, Revit, Archicad, Sketchup, Cinema 4D, diğer yazılımlar ve render motorları hakkında sorularınız, önerileriniz, tüm paylaşımlarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
texture' lar kaybolmakta render alınmakta iken
archicad de hersey güzel material'lar atandı dokular verildi fekat render almaya kalktıımda yüzeylerden eser yok, daha önce oluşmayan bu sorunun nedenini programı iyi bilmeme rağmen bulamadım, yardım eden olursa sevinirim.
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
render aldıktan sonra atadıgın materyallermi görünmüo?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
garip ama öyle
yesssss! aynen öyle neden lduğu hakkında hiç bir fikrim yok yani mateyallerden eser yok 3d windowda görünen malzemeler render da YOk
![]()
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
archicad hiç kullanmadım bilmiyorum ama sey sorucam bir render penceresinde map ler render et yada etme diye bir onay kutucugu varmı varsa aktif mi ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
simdi bende bi render calışması yapıodum mesela duvara bi materyal atadım ve bu desen renderda cıkmadı.materyal kullanırken transparan özellik var onada baktım gayet normal ama olmuo.ama döşemeye su deseni atadığım zaman oluo ama duvarda olmuo.sen o transparan özelliğini kontrol et belki ondan kaynaklanabilir.çözersen banada bildirirsen sevinirim
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
bulduum
shawit ;galiba sorunu buldum.materyal atarken acılan pencerede sol üst köşede internal ve light work render seçenekleri var orada hangisini seçersen render alırkende aynısını seçeçeksin böylece sorun ortadan kalkacaktır ben denedim sorun öyle çözülüyo
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
mrb. arkadaslar.yenı kayıt oldum.Ben sıze archıcad 7 ve 8 arasındakı komutsal farkları sormak ıstıyorum. örn. 7 vers da edit drag a copy ,drag a rotate,drag a mirror
komutu 8 vers da da mevcutmu yenı kutuphaneler 7 vrs. nun kutuphanesını de tanıyormu gibi cevap verirseniz sevinirim ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
bir yeni sürüm alt sürümlerinin kitaplığını tanır, yerini programa tanıttığın sürece; ve 7 nin komutları 8 de de gecerli benim sevdiğim bir özellik eklenerek ve birazda render kalitesi farklılaşarak hazırlanmış 8,
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Üyesi
|
Archicad 7-8 uyumu
Alıntı:
Archicad 8 versiyonunda work envoirementa drag mirror komutları icin copy secenegini ac kısmını işaretlersen eğer copy seceneklerini görebilirsin.Archicad 8 biraz sorunlu bi versiyondur. 9 versiyonunu kullanman senin için daha iyii olabilir. www.archicadveartlantis.cjb.net |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
tesekkurler
sanırım 8 de bazı sorunlar varmıs 9 un demosunu ıstedım sımdı onu ınceleyecegim.Cevaplarınız için teşekkürler.Aranızda olmak güzel...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|