![]() |
|
|||||||
| Yazılımlar AutoCAD, 3DStudio MAX, Revit, Archicad, Sketchup, Cinema 4D, diğer yazılımlar ve render motorları hakkında sorularınız, önerileriniz, tüm paylaşımlarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Ziyaretçi
|
3d objeleri ve dokulari paylasalim.
3d objeleri ve dokulari paylasalim.herkes kendinde olan seyleri burda paylasirsak..herkes icin daha cok kütüphane olusacaktir..
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
telif haklarına dikkat edersek problem yok
mesela linkleri koyabilirsiniz. ancak telif haklarına uygun paylaşımlar lütfen. kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
fatihred'e katılıyorum, çizdiğimiz projelerin görsel olarak insanlara en iyi ve eksiksiksiz olarak etkileyici bir şekilde sunulması gerekiyorki, bişeylerin kalitesi artsın.. veri paylaşımının telif haklarına uygun bir şekilde burda paylaşılmasını istiyorum.. benimde birtakım verilere ihtiyacım var, başkalarınında yada herkesin.. tek neden görsellik. bu nasıl olur bilmiyorum, bu konu da ayasofya oldukça titiz
bişeyler düşünür artık.. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|