![]() |
|
|||||||
| Yazılımlar AutoCAD, 3DStudio MAX, Revit, Archicad, Sketchup, Cinema 4D, diğer yazılımlar ve render motorları hakkında sorularınız, önerileriniz, tüm paylaşımlarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Ziyaretçi
|
Çizim formatı nasıl değişiyor
arkadaşlar autocad 2004 te çizmiş olduğum dwg formatındaki çizimleri DWF nasıl dönüştürebilririm autodesk DWF viewer le nasıl açabilriim.
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
İyi geceler, Aşağıdaki link' te ' DWG DWF Converter' türünde programlar mevcut. Free trial sürümlerini yükleyebilirsiniz.... http://anydwg.com/dwg2dwf/ Veya 'google'da 'dwg to dwf' yazarak arama yaparsanız uzun bir kaynak listesi ile karşılaşacaksınız. İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Arkadaşlar, FILE menüsü altında yer alan PUBLISH ve PUBLISH TO WEB komutlarını biraz kurcalamaya ne dersiniz?
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ziyaretçi
|
teşekkürler
arkadaşlar zaman ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum sağolun...
|
|
|
|
#5 |
|
Ziyaretçi
|
beceremedim
arkadaşlar dönüştürücüleri çektim ben hepsini kurdum ama çizmiş olduğum resimlerin formatını değiştirdiğim zaman ya kap kara yada bembeyaz bir ekranla karşı karşıya kalıyorum acaba eksik bişeylermi yapıyorum sizce...
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Plot seçeneğinin altında autocad'in kendi dwf dönüştürücüsünü kullanabilirsin. Yapman gereken sadece ploter seçeneğinde "DWF ePlot" seçeneğini varsayılan yazıcı yapmak.
Kolay Gelsin |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Benim mesajımı kaaale alırsanız size yardımcı olabilir...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, Önce ben de Rocktuel'in belirttiği gibi programın içinden çözmenin daha kolay olabileceğini önereceğim. Ancak eğer size belirttiğim link'te bulunan yazılımları kullanacaksanız, aşağıda işlemlerin nasıl bir sırası olduğunu gösteren bir görüntü bulacaksınız... İyi çalışmalar ---------------------------alıntı------------------------------------ Aşağıdaki link' te ' DWG DWF Converter' türünde programlar mevcut. Free trial sürümlerini yükleyebilirsiniz.... http://anydwg.com/dwg2dwf/ Veya 'google'da 'dwg to dwf' yazarak arama yaparsanız uzun bir kaynak listesi ile karşılaşacaksınız. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ziyaretçi
|
Arkadaşlar ben sölenen herşeyi harfi harfine yerine getirdim. ama diyorum ya her nedense bir trülü görüntü elde edemedim sürekli boş ekran
örnek olarak çizmiş olduğum bir çizim üzreinde sürekli farklı farklı formatlara dönüştürüyorum ama hep aynı bom booş ... ![]() |
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|