![]() |
|
|||||||
| Yazılımlar AutoCAD, 3DStudio MAX, Revit, Archicad, Sketchup, Cinema 4D, diğer yazılımlar ve render motorları hakkında sorularınız, önerileriniz, tüm paylaşımlarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
all plan bilen varmı?
mrb arkadaşlar,
all planla çizilmiş birkaç örnekle karşılaştım ve hayran kaldım, bu programı öğrenmeye başladım ama kütüphane içindeki 3d nesnelerim yetersiz. bu nesnelerimin sayısını ve çeşidini artırmak istiyorum. bu konuda yardımcı olabilecek varmı? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Bir aralar www.allplanforum.com adresinde bu elemanlar paylaşılıyorlardı. hala varmıdır orda bilmiyorum. 3B nesneleri ise ya allplan'da çiziyorum veya çok özel modeller yapacaksam cinema4d'de yapıp allplanxml dosyası olarak allplan'a aktarıyorum. xml olarak allplan'a dosya aktarma özelliği cinema'ya 9.102 versiyonuyla geldi.
Bir de standart akıllı sembol elemanlarının üzerinde değişiklikler yaparak kullanabilirsin. bu arada, tüm kütüphaneyi yükledin mi? çünkü kütüphanede yaklaşık bi 5.000 eleman falan olmalı ama standart yüklemede işaretleyip hangilerini yüklemek istediğini belirtmen gerekiyor. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
mrb bora,
biraz geç oldu ama teşekkürler verdiğin bilgiler için. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
bir ara bende elimdeki autocad blocklarını tek tek allplan kütüphanesine atıyordum. Hatta programın eğitimi ve desteğini veren FGA mimarlıkla bu konuyu konuştum. Onlarında o dönemde texture cd hazırlıyorlardı. Sonra vakit bulup bitiremedim. Bitirseydim direkt std dizinini kopyalamak yetecekti. İsteyen olursa elimdeki autocad blocklarını cdye çekip yollayabilirim.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Emarch'a
merhaba emarch,
autocad bloklarını senden nasıl ve ne zaman alabilirim? sana mail adresimi bırakıyorum.. aks_met@mynet.com haber bekliyorum senden.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
özel mesaj atınız
en son mesajınızın forumun konusu ile bir ilgisi yoktur. silmedim ama bundan sonra forumda görülürse silinecektir bu tür mesajlar ayrıca mail adresi telefon numarası vermeyiniz. kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
merhaba arkadaşlar
allplanda 2 kaçışlı perspektif alınıyor mu? biliyor musunuz? |
|