![]() |
|
|||||||
| Yazılımlar AutoCAD, 3DStudio MAX, Revit, Archicad, Sketchup, Cinema 4D, diğer yazılımlar ve render motorları hakkında sorularınız, önerileriniz, tüm paylaşımlarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
3d tefrişler
modellemede kullanmak üzere tefriş elemanları arıyorum. ücretsiz indirebileceğim siteler varmıdır teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Selam
BENDE DEĞİŞİK ÇEVİR PROĞRAMLAR VAR BİRDE DWG DEĞİŞİK ŞEKİLLER VAR ÜÇ BOYUTLU BANA ULAŞABİLİRSİNİZ İSTEYEN ARKADAŞLARA VEREBİLİRİM bardasli_bunyamin@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Sevgili Bünyamin
bir- büyük harf bağırmak demektir. iki- burası bu yönde ulaşım ve dwg model paylaşım yeri değildir. Neden ne zararı var. a- Biri daha çıkacaj ben de istiyorum diye mail adresini verecek b- biri bende de var bana ulaşın diyecek Böylece burası dosya paylaşım yeri olacak ki değildir efendim ben olsam rocktuel'in tavsiyesini dinlerdim kendim bulurdum. Konu daha uzamasın lütfen.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Arkitera Üyesi
|
merhaba ayasofya
siteye yeni üye oldum sayılır,elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum,bir çok uyarınızla karşılaştım hepsi bana göre çok mantıklı uyarılardı,ama bunu anlayamadım.yanlış anlamayın sadece merak ediyorum.burası her konuda birşeylerin paylaşıldığı bir yer.sadece fikirler mi paylaşılabilir ?yani sonuçta buna ben döküman paylaşımı olarak bakıyorum,bunun neresi yanlış merak ediyorum,biraz daha açarsanız sevinirimiyi çalışmalar Alıntı:
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Efendim
çok uyarı yaptığımın farkındayım. Çok da iyi bir şey değil biliyorum ama gerekiyor. bir- eğer dosya paylaşımını uygun hale getirirsek illegal dosya paylaşımını kontrol edemeyiz. işimiz değil. Paronayaklık olur. Arada derede illegal dosya paylaşımı olursa ve bir firma temsilcisi bunu farkederse adımız bir anda başka işlerle anılır olur. Ne yapmalıyız özel mesaj atın. Bana her gün bir iki tane geliyor. Ayrıca robotlar var. Sistemleri forumları tarıyorlar ve mail adresinizi gördüler mi hem de siz kendi ellerinizle teslim adiyorsunuz hemen spam mail için satılan cdlerin güvenli ve kullanılan bir mail adresi olarak liste başı oluyorsunuz. Daha da uzatmayayım. Buradan telefon vermek ya da dosya paylaşımı için mail adresi yazmak sakıncalı. ama dikkat ederseniz silmedim adresinizi. Yani müdahale etmem sadece kibar bir uyarı yapmayı uygun görürdüm. Öyle oldu. Amacım kimseyi diken üstünde tutmak değildir. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Arkitera Üyesi
|
yanıt için teşekkürler...açıklayıcı ,nazik bir yanıttı.tabi bir de doğruydu.... Alıntı:
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bünyamin arkadaş saptırmasaydı yhn_28'nin mesajı bence çok da "illegal" değildi (özellikle freeware anlamında "ücretsiz" demiş).
Ama bu forum çooook fazla bu türden mesaj alıyor maalesef... Hakikaten buraya soracağınıza google'a aratırsanız bir yığın link çıkacaktır.. Benim bildiğim bir tek "az bilinen" link var onu da google'dan "GDL objects" diye aratabilirsin biraz araştırma istiyor tabii.. Belki ilgini çeker... Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
selam
arkadaşlar özr diliyorum ama ben bişey anlamadım birşeyleri paylaşmak yanlışmı sizce anlamıyorum
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yönetici
|
dosya paylaşımı için burası kullanılamaz.
mail adresi buradan neşredilmese iyi olur. bu forum yüzde yüz yararlılık ve yüzde yüz bilgisayarla ilgili kaynak bulabilme yeri değildir Büyük harfle yazmak BAĞIRMAK anlamına gelir. İnadına devam ediyorsunuz. Budur.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
çok teşekkür ederim arkadaşlar. google aramalar yapıyorum ama yapmış olduğum arama sonuçları beklentimin dışında çıkıyor. iyi bir araştırma sonucu için nasıl bir yol izlemeliyim
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
|
Google'ı yoğun kullanan ve de Google'ı icat edene her gün defalarca dua eden birisi olarak şunları söyleyebilirim:
1- İngilizce bilmek önemli... Çünkü aradığınız konuda "TÜRKÇE" kaynak bulmak çok da mümkün olmuyor. 2- En önemli mesele de doğru tanımlayıcı kelimeleri seçmek... Örneğin sadece 3D yazarsanız karşınıza 3D oyunlardan tutun da 3D gözlüklere ya da formülünde 3D yazan bir bilimsel metine ya da falanca ilkokulun 3D sınıfına ulaşabiliyorsunuz... 3- Olabildiğince çok ve olabildiğince az kelime ile (zamanla bu tecrübe oluşuyor ve o hassas ayarı tutturabiliyorsunuz.) arama yapmalısınız. Aralara "," veya "+" koyarak daha da ileri düzey aramalar yapabilirsiniz... Bu konuda GOOGLE sayfasında da açıklayıcı bilgiler mevcut... Kolay gelsin... ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
Tabiki ALLPLAN kursu almak isteğinizi anlayışla karşılıyoruz da, bu isteğinizi neden PANO değil de FORUM ortamında dile getirdiğinizi anlamıyorum... Bir de bu konu ile ilgisi nedir sizce?
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
ben sitte olARAK BİLMİYORUM ARKADAŞIM CD OLARAK HAZIR TEXTURELER VAR ONLARDAN EDİNEBİLİRSİN BEŞİKTAŞTA MEVCUT KOLA YGELSİN
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|