![]() |
|
|||||||
| Yazılımlar AutoCAD, 3DStudio MAX, Revit, Archicad, Sketchup, Cinema 4D, diğer yazılımlar ve render motorları hakkında sorularınız, önerileriniz, tüm paylaşımlarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Bu bölüme özgü forum kuralları
Bu bölüme özel forum kurallarına erişmek için
http://www.arkitera.com/forum/showthread.php?t=4150 tıklayınız. Her kullanıcının uyması gereken forum kurallarını kabul edip de üyelik alıyorsunuz. Ayrıca çok uzun sürelerde elde ettiğimiz mesajlaşma etiği ve tecrübesi sayesinde bu kurallara da uymanız gerekmektedir. Kolay gelsin...
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
cevap veremiyorum
Sn yetkili merhaba
Arkitera sitesinda genel cad konularına cevap vermek istiyorum. Ancak yetkimin olmadığını görüyorum. Sebebini öğrenebilir miyim. Saygılarımla seneca |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
benimde yetkim yokmuş
merhabalar aynı sorunu bende yaşıyorum yeni konu açma yetkimin olmadıgı yazıyor acaba sorun nerde yanlış bi şey yapmışsak bir özel mesaj atmanız en dogrusu ben başka bir sitede moderatorum fakat boyle bir sorun oldumu hemen düzeltiriz bunu yoneticilerimizede mesaj attım yanıt gelmedi
![]()
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
size cevap verdim efendim
ya cevabınızı okumadınız ya da sistemde bir sorun var ben açıkçası kimseyi bu tür konu açma cevap verme durumlarında hak mahrumiyeti uygulamadım uygulandığını da bilmiyorum yok öyle bir şey varsa ben de buradan öğreneceğim sizden ricam arkitera.com hakkında diye bölüme bunu bellirtiniz ben yine de pzt günü konu için arkitera merkez yetkilileri ile temasa geçeceğim nedir ne değildir diye
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
mesaja cevap yazılmadı
sayın ayasofya bana iletmiş oldugunuz mesaja baktım ve soylediğiniz yoneticiyede mesaj da gonderdim fakat yanıt gelmedi ve de lütfen ön yargılı olmayalım...
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
yöneticilerimize mesaj attım diyince ve cevap gelmedi diyince bana laf söylemek düşer
eh bence bu da ön yargılı olmak mıdır yazarsınız ayasofya'ya yazdım o cevap verdi sonra diğerlerine yazdım cevap gelmedi diye o zaman sorun kalmaz. ben de cevap vermem lütfen açıklayıcı olalım sonra mantıklı olalım sonra ön yargılı olmayalım diyelim.
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|