![]() |
|
|||||||
| Yazılımlar AutoCAD, 3DStudio MAX, Revit, Archicad, Sketchup, Cinema 4D, diğer yazılımlar ve render motorları hakkında sorularınız, önerileriniz, tüm paylaşımlarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Piyasada özellikle profesyonel mutfakçılarda yada banyo çözümleri için kullanılan bilgisayar programları hangileridir acaba? (müşteri bilgilendirme ve sunum amaçlı)
Mesela Arcon görsel mimari programının şu anki yeri bu programlar içinde nedir?Studio Viz zaman kazandırma bakımından daha mı etkilidir vs vs..daha basit ve maliyeti düşük olan programları hangileridir?.Bu tip mimari programlardan kaç çeşit vardır bi liste şeklinde birazda bilgi gerekiyo Beni bu konuda aydınlatacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. bende internetde araştırmamı yapıyorum fakat sizlerin bilgileri de çok önemli.HANDE |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
Ya aslında fiyat ve kullanılabilirlik doğru orantılı. Bence bedava povray (render için), cycas mimari çizim programlarının beraberliğini incele (cycas yaklaşık 250 $ civarı)
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
kitchendraw
eger amacın basit bir sunum yapmaksa... mutfak ve banyo için kitchendraw gayet uygun...
www.kitchendraw.com birçok kapak kulp cihazlar modüller vs... kütüphanesinde mevcut... ayrıca kaplamalarıda iyi. ki bu kaplamaların hemen hemen hepsi mobilya sektöründe kullanılıyor.....render da gayet iyi.... amaç vakit kazanmaksa kafanda canlandırdıgın ve eskizlerini yaptıgın bir mutfaagı müşteri sunumuna yarım saatte dönüşürebilirsin. ayrıca programın dil türkçe dil destegide var.... ama nasıl bir program kullanırsan kullan ilk once kafandakileri kalemle kagıda çiz... düşün.. yoksa birde bakmışsın program ne verirse onu çiziyor olursun... böyle programların bu tehlikeside var... sonuçta CAD in açılımı bilgisayar DESTEKLİ tasarım demek. bilgisayar bir araç...
En son 6-9 tarafından düzenlendi : 11-12-2004 06:01 Nedeni: http://kitchendraw.com/FTP/Kd452e.exe |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
![]() |
hertur Mutfak dolap cizim Prg Hk. Bilgi mevcutdur.. Gsm. 0555 3425390
hertur Mutfak dolap cizim Prg Hk. Bilgi mevcutdur.. Gsm. 0xx xxx xx xx
En son ayasofya tarafından düzenlendi : 26-03-2005 18:41 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
![]() |
-----------
Bizim forumda da her tür konudan bu şekilde faydalanmaya çalışanlar mevcuttur. Eğer legal program satıyorsanız tamam. O da reklama girer ya ona da karşıyız ama bir nebze bilgi verilebilir. Ama bu çok yanlış. O zaman ben de her soruya her türlü cad progmraları ile ilgili sorunuz yanıtlanır bilgi mevcuttur diye cevap versem iyi olur mu. o zaman soru soran kişi bundan rahatszı olmaz mı. Ne gibi çıkarınız varda her türlü bilgiyi veriyorsunuz. Hah çıkarınız yoksa o zaman buradan her türlü bilgiyi verin de biz de faydalanalım. İllegal bir şey yoksa bu işi cep telefonu ile değil de bunun için kurulmuş bu forumda cevaplayın. Her türlü Mutfak dolap çizim programı hakkında mevcut olan bilgilerinizi acele bekliyoruz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler Haydi mimarlar "OKURYAZAR" olmaya. 15 kredi cepte TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
bende bu şekilde bir arayış içersindeydim. Kitchendraw programını yükledim ve kullandım. Değerlendirmelerimi sorarsanız bence yetersiz bir program.Render ise Photoreal'lik açısından çok amatörce, hazır modülleri kullandığınız için çok kısıtlayıcı. Kesinlikle kendi fikirlerini düşüncelerini aktaramıyorsun. 3dsmax veya autocadde kendi kütüphanenizi yaratıp ordan hazır modüllerininizi kullanmanızı tavsiye ederim.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|