![]() |
|
|||||||
| Yazılımlar AutoCAD, 3DStudio MAX, Revit, Archicad, Sketchup, Cinema 4D, diğer yazılımlar ve render motorları hakkında sorularınız, önerileriniz, tüm paylaşımlarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
3DS MAX 5 map ta hataaaaaa!!!
ya arkadaşlar kafayı çizmek üzereyim bana bir yardım ederseniz çooooooooook sevinicem.
ben bilgisayarı formatlayıp xp professional yüklettim. sonra bende olan cd den 3ds max i tekrar kurmaya çalıştım. olmadı. 3ds max başarıyla yüklenmiştir demesine rağmen çalışmadı. bugün bilgisayarı aldığım yere gittim ve kendisi farklı bir cd den (internetten de olabilir) 3ds max i kurdu. şimdi max çalışıyor, ekranda açılıyor fakat bu kez de map ta hiçbir kaplama görünmüyor.(kaplama listesi var fakat kaplamanın desenini görmek için üzerine tıkladığımda yandaki pencereden hiçbirşey, görünmüyor.) objeyi kaplamak için map a girdiğimde ve çıkan listeden seçtiğim kaplamaların hiçbiri görünmüyor. ayrıca eski yapmış olduğum çalışmaları render den izlediğim zaman sadece belli kaplamalar görünüyor. transparance reflection gibi kaplamalarla çizdiğim objeleri beyaz gösteriyor. sorun nerde anlamadım bi türlü. tam 4 gündür bu işle uğraşıyorum. kafayı çizmek üzereyim bana yardımcı olabilirseniz çok sevinicem. (bilgisayarım özellikleri : p4 2 işlemci, ram 256, Gforce 2 mx 400 64 mb ekran kartı.) arkadaşlar bir de internetteyken visula C++ diye bir hata verdi. acaba bu mapları görmememle ilişkili olabilir mi? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
internette gördüğün o mesajın senin bilgisayarınla direkt bir ilgisi yok, o neden olamaz..
xp yı kurduktan sonra ekran kartınla ilgili hiç sorun yaşadın mı ?? bunu bir test etmeni öneririm, mesele yeni bir driver yükleyebilirsin.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
öhöm
mümkünse Max'i nasıl nereden ne yolla kurduğunuzu alenen belli etmeyiniz. Buraya yakışı kalmıyor. Ne yapayım görevimdir.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ekran kartının driver larını bir de internetten üreticinin sayfasından en son versiyonunu indirerek kur.
Bu arada Ayasofya artık sadece uyarı yapıyor. ![]()
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
2. yuklemendeki sorun tamamen kotu, kirik bir kopya olmasindan saniyorum... Ilk yuklemendeki sorun ise yine cdilla software license manager'in xp icin upgrade edilmemesinden kaynaklaniyor olabilir... Bkz:
http://www.arkitera.com/forum/showth...?threadid=1468
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|