![]() |
|
|||||||
| Yazılımlar AutoCAD, 3DStudio MAX, Revit, Archicad, Sketchup, Cinema 4D, diğer yazılımlar ve render motorları hakkında sorularınız, önerileriniz, tüm paylaşımlarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
pc-mac 3d dosya transferi
pc ortaminda autocad 2000 de hazirlanmis 3 boyutlu modeli *.dxf, *.3ds olarak save as yapip. bu dosyayi mac ortaminda cinema 4d 8.0 de actigimiz zaman dosyada veri kayiplari oluyor. Ornegin bazi objeler gelmiyor yada cizim bos geliyor.
acikcasi pc-mac dosya transferinde pek bi tecrubem olmasa da sorun bu noktadan kaynaklaniyor gibi geldi bana. bu konuda fikir ve onerileriniz bekliyorum. saygilar. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Slm,
Bizim ofisimizde sadece PC var ancak deneme fırsatın olmadıysa dwg ve 3ds dosyasını e-mail atarsan PC ortamında deneyip bir bakabiliriz. Bu arada 8.2 versiyonunu Maxon'un sitesinden download edebilirsiniz. (ancak Mac için henüz hazır mı bilmiyorum). e-mailimiz : info@fga.com.tr Saygılarımızla, FGA Mimarlık adına Fatih Gündoğdu |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
tesekkur ederim ilginize, lakin sorunu cozduk. autocad de export isleminde sorunumuz varmis.. ordaki ayarlari duzeltince cinema ya istedigimiz gibi cagirabildik..
cinema 8.2 nin mac versiyonuda download etmistik zaten. mac icinde saolsunlar yapmislar ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|