![]() |
|
|||||||
| Yazılımlar AutoCAD, 3DStudio MAX, Revit, Archicad, Sketchup, Cinema 4D, diğer yazılımlar ve render motorları hakkında sorularınız, önerileriniz, tüm paylaşımlarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#31 |
|
Yönetici
|
TEBRİKKKLLLERRR
1. Shadow 2. Thelion 3. Merihfeza 4. Asteria 5. Wookie Evet şimdi aldım pdf'i. Doğrudur sırası da doğru. İlk beşe ödülüm var. Daha ödülü belirmedik. Belirleyeceğiz. Bu arada iki adet daha sorun kaldı. Çok zaman alıyorlar. Biraz ara verelim diğer sorulara cevap vermemiş olanları bekleyelim. Bu yeni listeyle özelden irtibata geçeceğim gönderi adreslerini almak için. Soru kapanmamıştır. Liste her zaman yenilenebilir durumda. 6. olmak da büyük şeref. Bekliyoruz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Arkitera Üyesi
|
en azından 6. olmak için uğraşacağım, iddialı değilim :)
sanırım bunun çok benzeri yada bunun aynısı ki
akşam dağılmış parçalara evde bakmam lazım öncesinde eski patronlarımdan biri tarafından hediye edilmişti. onada babasından hediye idi ki sanırım o devrin en keyifli sabır testlerindenmiş tabi benim içinde o zaman yaptığım , ancak daha sonra kötü bir şaka gibi aniden dağılmış parçalarıyla karşılaşıp, bir kaç gün uğraşınca pes edip bir poşetin içinde kaderine terk etmiştim sanırım bugün o gün bu akşam 6.'lık mücadelesi için uğraşmam gerek ![]()
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|