![]() |
|
|||||||
| Yazılımlar AutoCAD, 3DStudio MAX, Revit, Archicad, Sketchup, Cinema 4D, diğer yazılımlar ve render motorları hakkında sorularınız, önerileriniz, tüm paylaşımlarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 |
|
Arkitera Üyesi
|
ben birşey farkettim çok önemli değil ama benim hediyem gelmedi
en azından ne olduğunu öğrenebilirmiyim
|
|
|
#17 |
|
Yönetici
|
Daha postalamdım da ondan
T-Shirtlere baskı yapacak yerde satılan t-shirtler çok kalitesizdi. Mecburen önce kaliteli t-shirt satın almam gerekti. Onu da Cuma pazarından aldım. (Kalitesiz değil bence.) Şİmdi üzerine baskı yapılacak. Sonra da kurye ile elinize gelecek. Bu aralar yoğunum kusura bakmayınız.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba,
![]() Doğrusu ben henüz ödül elime geçmedi diye hiç meraklanmadım...Ayasofya'nın babasının tarihi sorularıyla uğraşmak beni şu anda yeterince sevindiriyor. Ne kadar değerli insanlarımız olduğuınu hatırlatıyor...Ama eğer bir gün bu soru için elime bir ödül geçerse, bana Ayasofya'yı ve babasını hatırlatacak, ve onları güzel anabileceğim gibi bir amaca hizmet edecekler.. ![]() Türkiye'nin böyle sorular geliştirebilen insanlara en çok muhtaç olduğu günlerdeyiz... Teşekkürler Ayasofya |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yönetici
|
Efenim dün itibariyle elime geçen güzel tişört hediyeniz için tüm Arkitera ekibine ve değerli Ayasofya Hocam' a çok teşekkür ederim
, büyük bir keyifle kullanacağıma emin olabilirsiniz...Not: Bu arada Tişörtün önünde bu resim arkasında ise çözümü olabilirdi aslında .. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Yönetici
|
Olmaaazzzzzz...
Siz de saklı kalsın çöüm.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Arkitera Üyesi
|
artık soru yok mu ?
|
|