![]() |
|
|||||||
| Yazılımlar AutoCAD, 3DStudio MAX, Revit, Archicad, Sketchup, Cinema 4D, diğer yazılımlar ve render motorları hakkında sorularınız, önerileriniz, tüm paylaşımlarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Windows hataları
Bozuk sektörleri olan bir diskten bir doya kopyalamaya çalışırken verdiği hata.
Sizin de garip hatlarınız varsa paylaşalım eğlenelim.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
ben autocad'in bana "do you really want to do this?" diye sormasından çok eğleniyorum açıkcası
tüm günümü kendisiyle geçirdiğim için bazen onunla konuştuğum oluyor onun da benimle iletişime geçmesi ne kadar hoş bir şey değil mi?![]() ![]()
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
KIT gibi sesli olarak uyarsa daha iyi olurdu. Hey Maykıl, çizgiyi unuttun, çok hızlı gidiyorsun...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Siz hiç "Yordam" çağırdınız mı?
Birkaç sene evvel (xp home'un ilk versiyonunda),bilgisayar internete bağlanır bağlanmaz bir hata verip 1 dakika içinde kendini kapatırdı.Bir yama indirmeniz gerekirdi o 1 dakikada.Bu hatanın adı hafızalara kazınmıştır heralde,"Uzaktan Yordam Çağrıcısı"...
İngilizce versiyonunu buldum(RPC)...Bizim plug-in'in adaşı... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu kapanma problemini ben komut satırına "shutdown -a" yazarak aşıyorum.
Bir de ben sanırsam windows 95 idi. Cd den kopyalama yapıyordum, okuma işlemi zorlaşınca "Dışlanmış semafor hatası" ile karşılaştık. Semafor ne idi, niye dışlanıyordu. Aradan yaklaşık 10 yıl geçti ve ben halen daha bu semafor nedir öğrenemedim. Bilen arkadaş varsa bu merağıma son verebilir. ![]()
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|