![]() |
|
|||||||
| Yazılımlar AutoCAD, 3DStudio MAX, Revit, Archicad, Sketchup, Cinema 4D, diğer yazılımlar ve render motorları hakkında sorularınız, önerileriniz, tüm paylaşımlarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
okul hayatımda kullanacağım bilgisayar programlarını öğrenmek istiyorum?
Ç.Ü.G.S.F İç mim. bölümüne bu sene girdim ve bundan sonra önüme çıkacak bilg. programarını öğrenmek istiyorum yardım edebilecek olanınız varsa bekliyorum...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
MuRDeRrGirL bende çukurova üniversitesinde mimarlık okuyorum....bizim bölümde 3.sınıfa kadar bilgisayarlı programlar kullanılmıyor sanırım sizin bölümdede kullanılmaz....yaaa ç.ü de iç mimarlık varmı ilk defa senden duydum...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
ilahiyatın yanında güzel sanat fak.de var... size uzak kalıyor. zaten otobüsler bizim oraya gelmiyor. tıpın ilerisindeyiz biz
![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
..şimdiden bilg. programarını öğrenmeye gerek yok bence....1.sınıfsın önünde okunması gereken 3 yıl daha var.....benim gibi bende 1.sınfım.... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, Sayın üyeler, lütfen konu başlığına bağlı kalarak mesaj gönderiniz, eğer Çukurova Üniversitesi ile ilgili farklı konularda merak ettikleriniz varsa lütfen ilgili üniversitenin bölümünde yeni bir konu açınız. Mimarlık, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı ve benzeri mesleki eğitimlerde çok çeşitli yazılım programları kullanılabiliyor. Bunu görebilmek için 'Mimari Görselleştirme' bölümü altındaki konulara bakmanız yeterli, her üyenin kendisi için fiyat ve ihtiyaca bağlı olarak tercihler yaptığını göreceksiniz. Daha önceden açılmış konulara biraz zaman ayırıp göz atarsanız pek çok programla tanışacağınızı göreceksiniz. Lütfen forumdaki 'arama' olanağınızı kullanınız ve daha önce sorulmuş ve tartışılmış konuları tekrarlayarak açmayınız. Forumun verimli ve düzenli bir içeriğe sahip olabilmesi adına bu gerekli bir ön çalışmadır ve diğer üyeler daha önce sorulmuş ve cevaplanmış konulara yeniden yanıt vermek gereği duymayabilirler. Teşekkürler En son asteria tarafından düzenlendi : 11-11-2006 19:51. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
...
sevgili aviator ,
sevgili asteria 'nın kastettiği bölüme forum anasayfası altında okullar bölümünden ulaşmanız mümkündür. http://forum.arkitera.com/forumdisplay.php?f=84 gibi ... kolay gelsin ...
|
|
|
#8 |
|
Üye
|
herşeyin temeli
Herşeyin temeli auto cad bunun önce 2 boyutlusunu öğrenmen daha sonra modeleme için 3 boyuta geçmen seni gerçekten geliştirir.Bunun yanında 3dmax ,solid bilmen yeterli olur .
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ziyaretçi
|
AutoCAD ve 3dsmax sana yardımcı olur yeterlıdır. eger 3d de daha az ugrasmak ıstıyorum dersen arcon ogrenebılırsın.. sanayıdekı bır mobılyacı bıle cok cabuuk ogrenebılıyo bunu..( sanayıdekı mobılyacıdan kastım ıse bılgısayara kullanbmayı bılmeyıpte sadece arcon kullanabılen bırcok ınsan tanıyorum)
) |
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
Archicad pratiklik sağlıyor.Öğrencilik hayatında büyük kolaylık.İlk önce bu programı öğrenmeni tavsiye ederim.Render programı için artlantis yeterlidir.Fakat maalesef piyasada çoğunlukla Autocad kullanıldığından bu programı da öğrenmelisin.Mantığı kolay olan bir program.Fotoğraf kalitesinde render almak istiyorsan 3ds max ya da Cinema 4d bilmek şart.Vaziyet planları içinse Corel Draw'ı öneririm...Gözün korkmasın.Birini öğrendin mi diğerleri arkasından gelir...
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
Yanlış yerde tartışıyorsunuz. Genel CAD konunlarına taşıyacağım konuyu.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|