![]() |
|
|||||||
| Yarışmalar & Ödüller Mimari proje ve diğer tasarım yarışmaları ile ilgili her türlü görüş ve eleştiriyi buraya yazabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sonuçlar: Mimarlık Araştırmaları Ödüllü Seçki Sonuçları ve Programı Belirlendi.
Mimarlık Araştırmaları Ödüllü Seçki Sonuçları ve Programı Belirlendi
Sonuçlar: www.mimarlikvakfi.org adresinde...
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
1) MİV - Ödüllü Seçki Jürileri Ortak Değerlendirme Toplantısı'ndan:...28 Mart 2005
MİV - Ödüllü Seçki Jürileri Ortak Değerlendirme Toplantısı'ndan:...
28 NİSAN 2005, Perşembe, Yıldız Dış Karakol Toplantı Salonu
Metin Karadağ 12390 En son Metin Karadağ tarafından düzenlendi : 26-05-2005 17:52. Nedeni: Ek... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
MİV - Ödüllü Seçki Jürileri Ortak Değerlendirme Toplantısı'ndan:... 28 Mart 2005
MİV - Ödüllü Seçki Jürileri Ortak Değerlendirme Toplantısı'ndan:...
28 NİSAN 2005, Perşembe, Yıldız Dış Karakol Toplantı Salonu
Metin Karadağ 12390 En son Metin Karadağ tarafından düzenlendi : 26-05-2005 17:53. Nedeni: Ek... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
"Mimarlık Vakfı 4.Mimarlar Buluşması"
Mimarlık Araştırmaları Ödüllü Seçki Sonuçları ve Programı Belirlendi
Mimarlık Vakfı-Enstitü Yönetim Kurulu, Mimarlık Enstitüsü'nün en önemli hedeflerinden biri olan "Mimarlık alanında bir Araştırma-Dokumantasyon Merkezi" oluşturulmasına başlangıç olarak 2004 yılında bir duyuru yaptı. "Mimarlık alanında yapılmış özgün, akademik araştırma/tez çalışmalarının toplanması, arşivlenmesi ve kamuoyuna tanıtılması” amacıyla yapılan çağrı sonucu, Mimarlık Vakfı'na sınırlı zaman ve duyuru olanaklarına rağmen 82 çalışma gönderildi. İlk adımı atmak, ilk eserleri gönderen araştırmacıları özendirmek amacıyla araştırmacılara onursal ödüller verilmesi düşünüldü. Herbiri alanında özgün ve yaratıcı eserler beş temel alanda toplandı ve Mimarlık Vakfı Yönetim Kurulu'nun daveti ile jüriler oluşturuldu. Beş temel alanda oluşan jüriler, çalışmaları belirledikleri kriterlere göre değerlendirerek 11 esere ödül verilmesi ve bir eserin de takdir edilmesini Yönetim Kurulu'na önerdi. Bu çerçevede bundan sonraki program ve yapılacak çalışmalar belirlendi. Öncelikle tüm eser sahiplerine mektup yazılarak teşekkür edilmesi, seçilen eserlerin sahibi araştırmacılara verilmek üzere plaket hazırlanması, eser sahiplerinin kısa özgeçmişleri ve araştırmanın özetini içerecek bir kitap hazırlanması ve bu yayının yeni katılanların eklenmesiyle her yıl yenilenmesi, araştırma sahiplerinin, jüri üyelerinin Ekim ayında yapılacak "Mimarlık Vakfı 4.Mimarlar Buluşması" etkinliğine davet edilmesi ve plaketlerin ve teşekkür belgelerinin bu toplantıda verilmesi kararlaştırıldı. Juri Raporuna ulaşmak için; http://www.mimarlikvakfi.org/
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Araştırma çalışmalarınızı iletmek için...
Değerli Mimarlık Araştırmacıları
Araştırma çalışmalarınızı iletmek için yeni bir seçkinin ilanını beklemenize gerek yok... Türkiye Mimarlık Araştırmaları Kütüphanesi eserlerinizle daha hızlı ve güçlü olarak büyüyecek ... Yukarıdaki MİV- Mimarlık Vakfı açıklamasında da yer aldığı gibi; bu yayının yeni katılanların eklenmesiyle her yıl yenilenmesi, Durumu bilgilerinize sunuyorum...
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ödül Töreni
Mimarlık Vakfı
Geleneksel Mimarlar Buluşması Tarih : 25 Kasım 2005 Cuma Saat : 19:00 Yer : Beşiktaş Evlendirme Dairesi-Nüshetiye cd.Ihlamur Kasrı karşısı Beşiktaş/İstanbul (Otopark vardır) Program: Açılış Mimarlık Araştırmaları Seçkisi Ödül Töreni Kokteyl Müzik Bilgi için: Mimarlık Vakfı Halit Erdem/Sultan Demircan Tel:0 212 245 16 66-Faks:0 212 249 08 32 e-mail:mimarlikvakfi@superonline.com
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Değişik Bir Yarışma: Türkiye Mimarlık Eleştirisi Örnekleri Seçkisi
TMMOB
MİMARLAR ODASI İSTANBUL BÜYÜKKENT ŞUBESİ 1. Türkiye Mimarlık Eleştirisi Örnekleri Seçkisi Yarışmanın Amacı ve Konusu: Mimarlık eleştirisi alanındaki tüm konuları kapsayan nitelikli metinler üretilmesini desteklemek, yapılacak seçki ile mimarlık eleştirisine kurumsallık kazandırmak ve bu alandaki tartışma kültürüne sürekli bir kaynak oluşturmaktır. Yayına değer bulunan metinler kitap halinde yayımlanacaktır. Katılım Koşulları: Yarışma, (1) MİMARLAR, TMMOB Mimarlar Odası üyesi olanlar (yurtdışından katılacak mimarlardan üyelik koşulu aranmayacaktır), (2) MİMAR OLMAYANLAR, (3) MİMARLIK ÖĞRENCİLERİ, Üniversitelerin mimarlık bölümlerinde halen lisans eğitimi almakta olan öğrenciler, olmak üzere üç ayrı kategoride yapılacaktır. Her bir yarışmacı, yarışmaya tek bir metinle katılabilir. Birden fazla yazar ortak bir metinle yarışmaya katılabilir. Katılımcılar yarışma şartnamesini, Mimarlar Odası birimlerinden başvuru formunu doldurup 10 YTL ödeyerek temin edebilirler. Lisans öğrencileri ise şartnameyi, aynı başvuru formunu doldurup 5 YTL ödeyerek temin edebileceklerdir. Yarışma Takvimi: Çalışmaların son teslimi tarihi 01 Haziran 2006 Perşembe saat 17.00’ye kadardır. Hazırlanan çalışmalar, 01 Haziran 2006 Perşembe günü, yarışma raportörlüğünün aşağıdaki adresine elden ve alındı belgesi karşılığında teslim edilecektir. Posta ile gönderilecek çalışmalar için postaya veriliş tarih ve saati geçerlidir. Yarışmanın ilanı : 02 Ocak 2006 Pazartesi Kayıtların başlaması : 02 Ocak 2006 Pazartesi Sorular için son gün : 01 Mart 2006 Çarşamba Çalışmanın son teslim tarihi : 01 Haziran 2006 Perşembe Sonuçların ilanı : 25 Eylül 2006 Pazartesi Ödül töreni (Dünya Mimarlık Günü) : 02 Ekim 2006 Pazartesi Yarışma Jürisi: Danışman Üyeler: Eyüp MUHCU - Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi YK Başkanı Deniz İNCEDAYI - Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi YK II. Başkanı Günhan DANIŞMAN - Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi YK Sekreter Üye Bülend TUNA - Mimarlar Odası II. Başkanı ve SMGM Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay ÖNAL - Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Eğ. Araş. Kurulu Başkanı Mete TAPAN - İTÜ Mimarlık Fakültesi Asıl Üyeler: Günkut AKIN - Mimar Ali CENGİZKAN - Mimar Şengül ÖYMEN GÜR - Mimar Güzin KONUK - Mimar Uğur KÖKDEN - Yazar Süleyman MAZLUM - Mimar Bülent TANJU - Mimar Yıldırım YAVUZ - Mimar Atilla YÜCEL - Mimar Yedek Üyeler: Ayşen CİRAVOĞLU - Mimar Elvan ALTAN ERGUT - Mimar Raportörler: Belgin DİRİL - Mimar Gül YÜCEL - Mimar Ödüller: Jürinin değerlendirmesi sonucunda seçilen eserlere her üç kategoride de aşağıdaki ödüller net olarak ödenecektir. Ödemeler yarışma sonuçlarının ilanından itibaren en geç bir ay içinde yapılacaktır. 1. Ödül : 1000.00 YTL 2. Ödül : 750.00 YTL 3. Ödül : 500.00 YTL Başvuru Adresi ve İletişim: TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Yıldız Sarayı Dış Karakol Binası Barbaros Bulvar 34349 Beşiktaş / İSTANBUL Tel: (0212) 227 69 10 ve 11 Faks: (0212) 236 85 28 e-Posta: yarisma@mimarist.org.tr Web: http://www.mimarist.org.tr YARIŞMA İLANI WEB SAYFASI: http://www.mimarist.org.tr/index.cfm...tail&RecID=225 Hayırlı olsun... ![]()
Metin Karadağ 12390 En son Metin Karadağ tarafından düzenlendi : 26-12-2005 09:55. Nedeni: Ek... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
08 Eylül 2004 gününden bugüne
Bu yarışmanın 08 Eylül 2004 gününden bugüne kadar gelen hazırlık sürecini aşağıdaki adreslerden adım adım izleyebilirsiniz:...
Türkiye'de Mimarlık Eleştirisi örnekleri... Türkiye'de Mimarlık Eleştirisi örnekleri... ============== Türkiye'de Mimarlık Eleştirisi örnekleri... Türkiye'de Mimarlık Eleştirisi örnekleri ya da daha özenli sormak gerekirse;... Sizce ÖRNEK Mimarlık Eleştirileri hangileridir?:... Vereceğiniz "Örnek Mimarlık Eleştirileri"yle ilgili nedenlerinizi de ekleyebilirseniz çok iyi olur...
Metin Karadağ 12390 En son Metin Karadağ tarafından düzenlendi : 26-12-2005 14:21. Nedeni: Ek... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bugün, 02 Ocak 2006, Yarışma Afişiniz...
Bugün, 02 Ocak 2006, Yarışma Afişiniz...
Açıklamalar için:... http://www.mimarist.org/index.cfm?Sa...tail&RecID=225 ....
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Mimarlık Araştırmaları Özetler Kitabı
Mimarlık Araştırmaları Afişi ve Özetler Kitabı:
Metin Karadağ 12390 En son Metin Karadağ tarafından düzenlendi : 04-01-2006 13:31. Nedeni: Ek |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sayın Metin Bey,
Mimarlık Araştırmaları Seçkisi'ne ben de İTÜ / Bina Bilgisi Kürsüsü'nde Atilla Yücel'in danışmanlığında hazırladığım "Orhan Pamuk Romanı'nda Atmosfer" isimli tezimle katıldım.Tezimi Mimarlık Vakfına iletmekteki ilk amacım şimdiye kadar hiçbir basılı yayında yer almamış olan çalışmamın yayınlanmasını, ikincisi de jüri tarafından değerlendirilmesini sağlamaktı. İlk amacıma ulaştım, seçkilerin yayınlandığı kitap elime ulaştı, teşekkür ederim. Ancak ikinci amacıma ulaştığım konusunda şüphelerim var. Şaşırtıcı bir şekilde tezim, "Mimarlık Tarihi" araştırmaları arasında değerlendirilmiş. Tezin tamamını okumanıza gerek yok, 1 sayfalık tez özetinin ilk paragrafını bile okumuş olsanız rahatlıkla Mimarlık Tarihiyle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir çalışmayla karşı karşıya olduğunuzu anlayabilirsiniz. Tezi Bina Bilgisi Kürsüsünde hazırlamış olmam bile bunun bir göstergesi. Benim durumumda olan ve tezi alakasız bir şekilde "Şehir ve Bölge Planlama" tezleri arasında "değerlendirilen" başka bir arkadaşım daha var. Kitapda da bu "özensiz" olarak nitelendirebileceğim tavrın devamını görüyorum. Şu anda tez sahibinin izni olmadığı için isim veremeyeceğim ama aynı yazarın aynı tezini 2 ayrı sayfada yayınlamış olmanız bu düşüncemi destekliyor. Tez sahibinin bir göbek adına sahip olması kitabı yayına hazırlayan arkadaşların biraz kafasını karıştırmış anlaşılan. Bu durumda "Orhan Pamuk Romanında Atmosfer" isimli tezi "Mimarlık Tarihi" tezleri arasında "inceleyen" jüri üyelerinin dalgınlığına da şaşırmamak gerekiyor. Bu benim Arkitera Forumdaki ilk mesajım. Belki bu konuyu Forum aracılığıyla değil de özel olarak Mimarlık Vakfı'na ya da size yazacağım bir yazıyla açmam da iyi olabilirdi. Ama forumlarda her konunun olumlu ve olumsuz yönleri tartışılmalıdır diye düşünüyorum. Bir sonraki seçkilere çalışmalarını göndermeye niyetli insanlar varsa neyle karşı karşıya olacaklarını bilmeleri iyi olur. Hoşçakalın, Ayşegül Uğurlu |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sayın Aysel Ayşegül UĞURLU
Önce adresinize ilettim...
_______________ Iyi gunler merhaba, Sayin Aysel Aysegul UGURLU Asagidaki adreste yer alan yazinizi, konunun ilgililerine iletiyorum. Cunku sozkonusu eserinizin "bu durumu" hakkinda gorus bildirmek ya da aciklama yapmak yetkisine sahip degilim. Ancak el yazinizla doldurmus oldugunuz "basvuru formunuz"da eserinizin "kimlik", "sicil" ya da "secere" bilgileri diyebilecegimiz bolumunde, eserinizin "hangi alanda" yer aldigina dair hicbir bilgi bulunmamakta. Cok iyi hatirliyorum ayni sorun, izledigim 5 ayri alan Jurisinin yer aldigi ortak toplantida; bir grup calismanin "yer aldigi alan" net olarak belirtilmedigi icin calisma ozeti ve calismanin kendisinden yapilmaya calisilan "cok katmanli yorumlardan" sonra alani belirtilmemis bu calismalar en uygun gorulen alandaki juri grubuna aktarilmisti. Bir diger konu ise; Mimarlik Arastirmalari(Ozetler) kitabinin basilmasindan aylar once sonuclar aciklanmis ve bir cok yayin uzerinden duyurulmustu. Ki, rapor hala ayni adreste duruyor:... http://www.mimarlikvakfi.org/images/juri_raporu.pdf Eger "yanlis" olan sonuclar hakkindaki uyarilar iletilmis olsaydi, tabii ki duzeltmeler icin geregi yapilmaya calisilirdi. Bu uyariniz icin ayrica tesekkur ederim. Cunku uyariniz bize, bundan sonraki Mimarlik Arastirmalari Seckilerine eserleriyle katilmak isteyenlerin basvuru formunu dikkatli doldurmalarininin neden onemli oldugunu anlatma kolayligi saglamistir. Bilgilerinize sunarim Saygilarimla Metin Karadag Sonuçlar: Mimarlık Araştırmaları Ödüllü Seçki Sonuçları ve Programı Belirlendi. .................. 04-01-2006, 13:45 #8 aysegul Üye Kayıt Tarihi: Oct 2002 Mesajlar: 1 Sayın Metin Bey, Mimarlık Araştırmaları Seçkisi'ne ben de İTÜ / Bina Bilgisi Kürsüsü'nde Atilla Yücel'in danışmanlığında hazırladığım "Orhan Pamuk Romanı'nda Atmosfer" isimli tezimle katıldım.Tezimi Mimarlık Vakfına iletmekteki ilk amacım şimdiye kadar hiçbir basılı yayında yer almamış olan çalışmamın yayınlanmasını, ikincisi de jüri tarafından değerlendirilmesini sağlamaktı. İlk amacıma ulaştım, seçkilerin yayınlandığı kitap elime ulaştı, teşekkür ederim. Ancak ikinci amacıma ulaştığım konusunda şüphelerim var. Şaşırtıcı bir şekilde tezim, "Mimarlık Tarihi" araştırmaları arasında değerlendirilmiş. Tezin tamamını okumanıza gerek yok, 1 sayfalık tez özetinin ilk paragrafını bile okumuş olsanız rahatlıkla Mimarlık Tarihiyle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir çalışmayla karşı karşıya olduğunuzu anlayabilirsiniz. Tezi Bina Bilgisi Kürsüsünde hazırlamış olmam bile bunun bir göstergesi. Benim durumumda olan ve tezi alakasız bir şekilde "Şehir ve Bölge Planlama" tezleri arasında "değerlendirilen" başka bir arkadaşım daha var. Kitapda da bu "özensiz" olarak nitelendirebileceğim tavrın devamını görüyorum. Şu anda tez sahibinin izni olmadığı için isim veremeyeceğim ama aynı yazarın aynı tezini 2 ayrı sayfada yayınlamış olmanız bu düşüncemi destekliyor. Tez sahibinin bir göbek adına sahip olması kitabı yayına hazırlayan arkadaşların biraz kafasını karıştırmış anlaşılan. Bu durumda "Orhan Pamuk Romanında Atmosfer" isimli tezi "Mimarlık Tarihi" tezleri arasında "inceleyen" jüri üyelerinin dalgınlığına da şaşırmamak gerekiyor. Bu benim Arkitera Forumdaki ilk mesajım. Belki bu konuyu Forum aracılığıyla değil de özel olarak Mimarlık Vakfı'na ya da size yazacağım bir yazıyla açmam da iyi olabilirdi. Ama forumlarda her konunun olumlu ve olumsuz yönleri tartışılmalıdır diye düşünüyorum. Bir sonraki seçkilere çalışmalarını göndermeye niyetli insanlar varsa neyle karşı karşıya olacaklarını bilmeleri iyi olur. Hoşçakalın, Ayşegül Uğurlu
Metin Karadağ 12390 En son Metin Karadağ tarafından düzenlendi : 05-01-2006 12:53. Nedeni: Düzeltme... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sayın Metin Karadağ,
Aşağıda, size hitaben, MIV-Türkiye Mimarlık Araştırmaları Ödüllü Seçkisi üzerine dün yazdığım eleştiri yazısını farklı cümleler kullanarak yineliyorum. Aynı şeyleri farklı bir dille yinelemeye ihtiyaç duymamın nedeni benim dünkü eleştirimle sizin cevabınızın birbiriyle alakasının bulunmuyor olmasıdır. Bugün tekrar açıklamaya çalışacağım; Sayın Metin Bey, Vakfın ödüllü seçkisinin aylar önce açıklanan sonuçlarından ve internet adresinde yer alan jüri raporundan haberim var. Okudum, tezimin "değerlendirildiğini" gördüm ve açıkçası o sırada sizin tabirinizle "bu duruma" güldüm, geçtim, önemsemedim. Kitap, kasım ayı içinde elime geçti. Sayfa 43 ve 73'de yinelenen tezleri gördüm ve gönderilen eserlerin okunduğuna dair şüphelerim iyice arttı. Fakat yine de iyi niyetli bir çalışma olduğunu düşünerek bu duruma da güldüm, geçtim ve önemsemedim. Ancak 4 Ocak tarihinde foruma yaptığınız son ekleme ve bu özensiz tavrın ilerideki seçkilerde de sürdürülmesi ihtimali beni bu uyarıyı yapmaya itti ve size bir "eleştiri yazısı" yazdım. Şimdi gelelim "konunun ilgilileri" kısmına; Anladığım kadarıyla çalışmaların kategorilere ayrılması, katılımcıların başvuru formları yardımıyla ve sizin de içinde bulunduğu moderatörlerin onayıyla gerçekleştirildi. Bu durumda bende de bir kopyası bulunan başvuru formundaki hangi cümleye dayanarak tezimi "Mimarlık Tarihi" kategorisine soktuğunuzu çok merak ediyorum açıkçası. Siz ya da bir başkası İTÜ Mimarlık Fakültesi/Bina Bilgisi kürsüsünde hazırlanmış "Orhan Pamuk Romanında Atmosfer" isimli tezi "Mimarlık Tarihi" tezi olarak değerlendiriyorsunuz. Diyelim ki bunu bir şekilde kabul ettik. Fakat işin ilginç kısmı bu tezi ya da en azından "özetini" okuduğunu varsaydığımız jüri üyeleri de tezin Mimarlık Tarihiyle ilgili olduğunu düşünmeye devam edebiliyor. Bu durumda "konunun ilgilileri"nin sayısı artıyor. Eserimin "bu durumu" hakkinda gorus bildirmek ya da aciklama yapmak yetkisine sahip olmadığınızı söylüyorsunuz fakat tezimin "çok katmanlı" yapısıyla ilgili bir fikriniz var anladığım kadarıyla ya da "çok katmanlılık" kelimesini ilk defa benim başvuru formumda gördüğünüz için bunun "Mimarlık Tarihi" ile alakalı olabileceğini düşündünüz. Sonuçların sizin tabirinizle "yanlış" olduğunu düşünmüyorum. İlk mesajımda da yazdığım gibi benim için önemli olan iki konu vardı. Birincisi, tezimin yayınlanması, İkincisi, tezimin jüri tarafından değerlendirilmesi. Dolayısıyla ben sizin kastettiğiniz sonuçla ilgilenmiyorum. Benim eleştirimden, "Bundan sonra vakfa çalışmasını gönderenler başvuru formunu doğru düzgün doldursun." sonucunu çıkarmanız da aslında bu özensiz tavrın bir devamı. Bunun yerine "Bundan sonra vakfa gelen tezlere en azından şöyle bir göz atalım." demenizi beklerdim. Hoşçakalın, Ayşegül Uğurlu En son aysegul tarafından düzenlendi : 05-01-2006 21:05. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
"Gülüp geçmek..." bu tercih sizin...
efendim ben biraz konuya değinmek istiyorum
ben de bu yarışmaya katıldım ancak yarışmanın jüri eleştirisen ben de katılıyorum olmaması gereken bir durum olmuş. Ancak yine de Ayşegül Uğurlu'na ne olursa olsun Metin Karadağ'ın "İnsanları yaptıkları işlerden nefret edecek hale getirmeye meraklı bir ruh yapısına sahipseniz sorun yok" denmemesi gerektiğine inanıyorum Bence ağır bir tiham. Ve eleştirilerde bunu hakedecek bir şey bulamadım. Benim şahsi fikrim budur. Kolay gelsin.
Metin Karadağ 12390 En son ayasofya tarafından düzenlendi : 07-01-2006 01:16. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
sakin sakin...
Sayın Metin Karadağ,
Sanırım ben bir noktada çok iyi niyetli ve yanlış davranmışım. Vakfa ve size yönelik olarak yazdığım eleştiri yazılarında son derece basit ve net cümleler kullandığım için tarafınızdan anlaşılabileceğini düşünmüştüm. Oysa görüyorum ki bu basit ifadeleri bile anlamıyor ve metinlerin içinden özenle seçtiğiniz kelimelere takılıp işi kendi ruh haliniz ve benim ruh halimle ilgili analizler yapmaya kadar götürebiliyorsunuz. Bu durumda vakfınıza gönderilen çalışmaların yalnızca 1-2 sayfalık özet kısmını da okuyup anlamanızı beklemek zaten baştan yanlışmış. Aslında herşey şu iki soruya cevap vermenizle sakin sakin çözülebilirdi. 1. Vakfa gönderilen tezlerin en azından özetlerini siz ya da bir başkası okudu mu? 2. Kitaptaki dizgi hatası, baskı hatası, özensizlik ya da herneyse bu konuyla ilgili söyleyeceğiniz birşey var mı? (bakınız sayfa 43 ve 73) Bu basit 2 soru karşısındaki öfkeniz çok yersiz. Bu "sağırlar diyaloğu"nu devam ettirmeye niyetim yok. Kendi adıma forumda son 2-3 gündür yazılan mesajları okuyan her aklı başında insanın vakfın tavrıyla ilgili fikir sahibi olduğunu düşünüyorum, hoşçakalın. Ayşegül Uğurlu En son aysegul tarafından düzenlendi : 06-01-2006 13:34. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|