![]() |
|
|||||||
| Yarışmalar & Ödüller Mimari proje ve diğer tasarım yarışmaları ile ilgili her türlü görüş ve eleştiriyi buraya yazabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#76 |
|
Arkitera Üyesi
|
Tekrar ediyorum, inşallah ben yanılırım. İnşallah herşey kitabına uygun olarak yapılır ve hiç kimse mağdur olmazda söylediklerimden ötürü ben utanırım. Herkese iyi çalışmalar.
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkadaşlar aldığım 2 Temmuz bilgisi tamamiyle gayri resmi bir duyum. Raportörlüğü aradım tarih vermiyor ama yakında toplanacak diyor. Jüri kesinlikle yarışmalarda insanların ne kadar emek sarfettiğini bilen mimarlardan oluşuyor. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Eğer verdiğim bilgi yanlış ise özürdilerim.
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkadaşlar teslim tarihi bu yarışmadan bir hafta sonra yani 3 haziran olan Yozgat belediyesinin açmış olduğu yarışma sonuçlandı. Bu yarışmanın jürisinin ne zaman toplanacağı bile henüz kesinlik kazanmadı. Yanlız gecikme konusu ile ilgili sizlere bir hususu belirtmek istiyorum bu yarışmanın jüri üyelerinden olan Sn. Hayri Anamurluoğlu Yozgat belediyesinin yarışmasında dereceye girmiştir. Kanımca jüri üyeleri kendi girdikleri yarışma projelerini teslim etmeden bu yarışma için toplanmayı düşünmüyorlar...
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Arkitera Üyesi
|
renderların rengi solucak galiba
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Yönetici
|
En güzel (en mizahi) yorum buydu bence.
![]() ![]() ![]()
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#81 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu haberi takip eden 180 kişi hem de tam takım (izleyen listesin de gözüküyor). Kollokyum=tatil diyordunuz.Karpuz kabuğu denize düştüğün de jüri toplanacakmış.
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Arkitera Üyesi
|
Rarotörlüğü aradım bugün. Jürinin toplanma tarihi henüz belli değilmiş. bugün 16. gün ve ne bir açıklama ne bir özür... bu kadar olur yani. yarışmacı jüri, düzgün şartname, çok iyi sayıda bir katılım. yazık çok yazık......
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Arkitera Üyesi
|
Açıkcası bende çok merak ediyorum nasıl sonuçlanacağını ve sabırsızlanıyorum da. Bekliyor olmak gerçekten çok yıpratıcı ama yinede iyi niyetle yaklaşıp, sonucun iyi olması gerektiğine kendimizi inandırmamız lazım diye düşünüyorum.
|
|
|
#84 |
|
Yönetici
|
Bence bu tür HAKLI eleştirilerimizi devamlı suretle yinelemeliyiz. (Tabii sınırılarını koruyarak)
Ben açıkçası bu kadar PERVASIZCA jüri toplantısını SALLAYAN jüriyi protesto ediyorum. "SALLAMAK" çok mu sert oldu derseniz. Buradan jürinin neden bu kadar geç toplandığı konusunda yetkili ağızdan makul bir açıklama gelmedikçe, oldukça yumuşak bence. Acaba yarışmacılardan biri, bir gün gecikseydi ne olurdu.????
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Arkitera Üyesi
|
Jüri de mimarlardan oluşuyor değil mi, meslektaşlarımız yani ve buldukları her fırsatta meslek etiği, yarışma adabı gibi konulardan bahsedecekler. Forum'da sık sık dile getiriyoruz, jüri olmak yarışmacı olmaktan daha zor diye. Acaba jüri üyeleri de takip etmiyor olabilir mi Forum'u?
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Arkitera Üyesi
|
hayır yani jürinin toplanmasını engelleyecek bir durum olur (sağlık problemi, başkan yurtdışında olur vs.) açıklanır, belki yedek jüri üyesi gruba dahil edilir enazından raportöre bilgi verilir. aradığımızda da denir ki şu şu nedenden ötürü jüri şu tarihde toplanacak ve değerlendirmelerine başlayacak, jüri bu gecikmeden ötürü tüm yarışmacılara özürlerini iletmemizi istedi. raportör de bişey demiyor öylece bizler de bekliyoruz çok ayıp hakikaten çok ayıp.
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkadaşlar bugünlerde ne jüriyi nede sonuçları düşünüyorum. Aklımda sadece raportörün durumu takılıyor. Bir türlü toplanamayan ve bu konuda raportöre net bir bilgi veremeyen jüri, hergün jürinin ne zaman toplanacağı konusunda arayan onlarca katılımcı ve onlarca katılımcı ile karşı karşıya bıraklımış bir raportör... Böyle belirsizliklerin devam ettiği bir süreçte yarışmanın raportörüne hepimizden fazla sabır diliyorum.. Gün geçtikçe yaptığım ve teslim ettiğim projeye kendimi o kadar çok yabancı hissediyorum ki.. Artık yarışma konusunda heyecanımı kaybetmeye başladım.. Belki bir süre sonra ödül alsam dahi umursamayacak duruma gelebilirim...
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Arkitera Üyesi
|
raportöre bişey demiyorum zaten kızcağız ardığımızda mahçup bir biçimde cevap veriyor. ben de açıkçası çok soğudum keşke yarışma tercihimi yozgat yada dışişlerinden yana kullansaydım. ortam renklendi dedik yarışmalar üst üste geldi yeni bişeyler görücez heyecanlanıcaz dedik ortada ne jüri var ne proje(yozgat için söylüyorum göremedik daha bişey). hayır birde projeyi unuttuk şartname neydi ihtiyaç programı neydi....umarım jüri unutmamıştır (bu yarışma yoğunluğunda). keşke zaten kısa olan teslim süresi temmuz başına falan alınsaydı.
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkadaşlar jüri bu çarşamba toplanıyormuş, tabi bu da gayri resim bir duyum...
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Arkitera Üyesi
|
ya benim merak ettiğim bu duyumlar nerden alınıyo....bize neden gelmiyo bu duyumlar..
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Etiketler |
| alışveriş, fethiye, yarışma |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|