![]() |
|
|||||||
| Yarışmalar & Ödüller Mimari proje ve diğer tasarım yarışmaları ile ilgili her türlü görüş ve eleştiriyi buraya yazabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#181 |
|
Arkitera Üyesi
|
Yarışmaya katılan herkesi kutlarım.Plug_in in projesi şu ana kadar yayınlananlar arasında en iyisi,ödül alanları tebrik ederim.
|
|
|
|
|
|
#182 |
|
Arkitera Üyesi
|
Açıkçası çok teşekkür ederim ödül almış kadar oldum. jüri raporu da enkısa zamanda elimize ulaşır umarım.
|
|
|
|
|
|
#183 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
(Kolokyum 12 Temmuz 2008 Cumartesi Günü Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde yapılacaktır.)
|
|
|
|
#184 |
|
Arkitera Üyesi
|
Jüri raporu eline ulaşan var mı?
|
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#186 |
|
Arkitera Üyesi
|
Elenen yarışma önerimize ait imajlar...
Bediha Ulutürk Esra Sönmez Gürkan İşlek İsmet Güngör En son 316istanbul tarafından düzenlendi : 02-07-2008 14:20. |
|
|
|
|
|
#187 |
|
Forum Üyesi
|
Fethiye Alışveriş ve Yaşam Merkezi Yarışması
Mimari sunus tekniginin ozellikle de 1/500, 1/200 gibi olceklerde soyut, yalin, mumkun oldugunca kutlenin cevresiyle iliskisini ve projenin konseptini yansıtması gerektigini dusunuyorum. Bu sekilde eger tasarım gercekte yapılan yer için uygun ise asiriya kacilmiş süslü teknikler olmadan da kendini gosterir ve sunus gercek amacına uygun yapılmış olur. Sunus teknigi ve gereksiz süslemeler tasarımın onune gectiginde sadece kısa süreli olarak bazı yanılsamalara neden olur.
Bu foruma yazmış olmamın nedeni fikir yazan, yarışmaya katılan arkadaşları ve bu forumu takip eden herkezi bu konuyu bir kere daha dusunmeye sevketmektir. Esra Karagoz |
|
|
|
|
|
#188 |
|
Arkitera Üyesi
|
... devam
|
|
|
|
|
|
#189 |
|
Arkitera Üyesi
|
Projenizde güzel görünüyor ama iç meken tasarımları çok iyi olmuş.Özellikle fastfood kolonları
|
|
|
|
|
|
#190 |
|
Arkitera Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#191 |
|
Yönetici
|
Kolokyum Saati ve Yeri
Kolokyum, 12 Temmuz 2008 Cumartesi tarihinde Fethiye Kültür Merkezi'nde saat 14:00'da.
|
|
|
|
|
|
#192 |
|
Arkitera Üyesi
|
29/06/2008 tarihinde bir üye arkadaşımız duyurmuştu. Saati belli değildi, teşekkür ederiz.
|
|
|
|
|
|
#193 |
|
Yönetici
|
Arkitera Eğitim Merkezi'nde dersim olmasa beni kimse tutamazdı. Zaten 14 Temmuz gibi rezervasyonum var idi bunu iki gün önceye alırdım.
İnanın bu kolokyuma çok gitmek istiyordum artık gidenler ve onları çektiği fotoğraflarla yetineceğiz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#195 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ödülleri de incelediğim kadarıyla başarılı buldum. Sonuç olarak ödül sahiplerini kendi adıma tekrardan tebrik ediyorum. Umarım bu yarışmayı, bu yarışma gibi yüksek kaliteli projelerin ortaya konduğu verimli yarışmalar takip eder.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Etiketler |
| alışveriş, fethiye, yarışma |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|