![]() |
|
|||||||
| Yarışmalar & Ödüller Mimari proje ve diğer tasarım yarışmaları ile ilgili her türlü görüş ve eleştiriyi buraya yazabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#91 |
|
Arkitera Üyesi
|
Atolye3H Projesi
Çok kısa bir sürede hazırlamak zorunda kaldığımız projemiz üzerine düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim..
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Arkitera Üyesi
|
Kesitler
Kesitler
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ödül alanları tebrik ederim,başarılarının devamını dilerim,ödül alanlar hakikaten hakederek almışlar,tebrikler...
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhabalar,
Ödül, mansiyon ve satınalma alan tüm ekipleri tebrik ediyorum. Sayın nusretarc , Öyle sanıyorum ki cephelerinizde bir bütünü yakalayamamış olmanız olumsuz etkilemiştir jüriyi. Özellikle kuzey cephesinin aykırılığı bana göre çok rahatsız edici. Yinede sizleri tebrik ediyor, gelecek yarışmalarda başarılar diliyorum. Kolay gelsin.
|
|
|
#95 |
|
Arkitera Üyesi
|
ödül alan herkesi kutluyorum. İnşallah forumda güzel bir sanal kollokyum yapabiliriz. herkese kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Arkitera Üyesi
|
1. mansiyon
yarışmaya emeği geçenlere teşekkürederiz, ödül alanları tebrik ederiz...projemizle ilgili diğer dökümanları en kısa sürede foruma göndereceğiz.
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Arkitera Üyesi
|
Katılan emek harcayan ve kazanan herkesi tebrik ederim. Bence son dönemlerdeki en kaliteli yarışmalardan birisi oldu . Kavgasız gürültüsüz ve mümkün olduğunca polemiksiz( nazar değmesin).
Belki ilgi yakın tarihli diğer yarışmalardan dolayı çok değildi ama ortaya çıkan fikirler ve projeler bu eksikliği hiç hissettirmemiş gerçekten. Burada ortaya çıkan pekçok proje yapılabilirliği yüksek, buradaki fikirler diğer kentlerde değerlendirilebilir. Düşünülmeden yapılan onlarca bina ile dolarken kentler , buyurun buradan yakın diyorum belediye başkanlarına... Kolokyumun çok zevkli geçeceğini tahmin ediyorum, keşke orada olabilseydik.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 2 (1 üye ve 1 misafir) | |
| dory |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|