![]() |
|
|||||||
| Yarışmalar & Ödüller Mimari proje ve diğer tasarım yarışmaları ile ilgili her türlü görüş ve eleştiriyi buraya yazabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Yozgat Belediye Başkanlığı Ticaret, Kültür ve Sanat Merkezi Ulusal Mimari Pr.Yar.
Yozgat Belediye Başkanlığı, günümüz mimarlık, mühendislik, şehircilik ve sanat anlayışına uygun, ekonomik, çağdaş çözümlerin araştırılması, güzel sanatların teşvik edilmesi ve kente bir Ticaret Kültür ve Sanat Merkezi kazandırmak amacıyla serbest, ulusal ve tek kademeli bir yarışma düzenliyor.
Detaylı bilgi: Yozgat Belediye Başkanlığı Ticaret, Kültür ve Sanat Merkezi Ulusal Mimari Proje Yarışması |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Süper valla bütün kış durdular 3 haziran-17 haziran ve 7 temmuz teslim tarihli 3 yarışma.İşinize gelirse...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Şartname
Merhabalar,
Yarışma şartnamesi yozgat belediyesi web sitesinde yarışma ilanının altındaki "haber link" te yayınlanmaktadır. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Soru cevaplarla birlikte bir de zeyilname(şartname eki) gönderildi, şartname alanlara. Ancak zeyilnamenin içeriği olarak belirlenen ek1-1/1000 halihazır-imar planı ve ek2- tapu kadastrodan arsa ile ilgili koordine özeti adresime ulaşmadı.. Raportörlerle de bu sorunu çözemedim..
Bu ekler eline ulaşan varsa bana yardımcı olabilir mi acaba? Teşekkür ederim.. Herkese iyi çalışmalar..
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Yozgat Belediye Başkanlığı Ticaret, Kültür ve Sanat Merkezi Yarışması Sonuçlandı
Yozgat Belediye Başkanlığı Ticaret, Kültür ve Sanat Merkezi Ulusal Mimari Proje Yarışması sonuçlandı:
Birinci Ödül: Remime Güneş (Mimar G.Ü.), Ebubekir Küçük (Mimar G.Ü.), Ahmet Ekincioğlu (Mimar G.Ü.) İkinci Ödül: Pınar Gökbayrak (Y.Mimar İ.T.Ü.), Ali Eray (Y.Mimar TU Delft), Burçin Yıldırım (Y.Mimar İ.T.Ü.) Üçüncü Ödül: Hayri Anamurluoğlu (Mimar G.Ü.), Eyüp Kendirci (Mimar O.G.Ü.) Birinci Mansiyon: Levent Balcı (Mimar G.Ü.), Hamiyet Gökmen Balcı (Y.Mimar G.Ü.), Tahsin Erbil İnce (Y.Mimar G.Ü.), Nil Ece Beken (Y.Mimar G.Ü.) İkinci Mansiyon: Servet Gümüş (Mimar A.Ü.) Üçüncü Mansiyon: Hatice Üsküdar Özer (Y.Mimar G.Ü.), Kaan Özer (Mimar G.Ü.), Ümit Anamurluoğlu (Mimar G.Ü.) Satın Alma: Özgür Bingöl (Y.Mimar M.S.Ü.), İlke Barka (Y.Mimar M.S.Ü.), Emre Savga (Mimar M.S.G.S.Ü.), Tuba Türkmen(Mimar M.S.G.S.Ü.), Berna Göl (Mimar M.S.G.S.Ü.) Satın Alma: Zafer Akdemir (Yrd.Doç.Dr.), Ali Kılıç (Y.Mimar Y.T.Ü.) Satın Alma: Erhan Vural (Mimar Y.T.Ü.), Ozan Özdilek(Mimar Y.T.Ü.), Gökhan Kodalak (Mimar Y.T.Ü.), Hasan Sıtkı Gümüşsoy (Mimar Y.T.Ü.) Satın Alma: Ayhan Ertuğrul (Y.Mimar İ.T.Ü.) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
Kazananlara tebrikler.
Projeler - ödül alsın almasın - yavaş yavaş foruma gönderilir de çoklu bir düşünce üretme, fikir yürütme ortamı doğurabilirse ne güzel olur. Dönem sonu yoğunluğunun yaz başı rehavetine karıştığı bir eşikte ortam biraz renklenir... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ödül kazanan, kazanmayan tüm katılımcılara tebrikler ve ellerine sağlık.
Henüz projeler yayınlanmadan ve/veya jüri raporunu okumadan bir yargıya varmak için çok erken ve yersiz olabilir belki ama birinci olan gruptan Sn.Remime Güneş'in, "TBMM Yapı Kompleksi Mimari Proje Yarışması" ve "Sabiha Gökçen Havalimanı" yarışmalarında bu yarışmanın jüri üyelerinden Sn. Yakup Hazan'ın ekibinde yardımcı olarak yer almış olması yarışma şartnamesiyle çelişir bir durum yaratmıyor mu? Şartname 2.2 Yarışmaya Katılma Esasları 2.2.3 Jüri üyeleri (danışman, asli, yedek) ve raportörle bunların birinci dereceden akrabaları, ortakları, yardımcıları ve çalışanı olmamak. Dediğim gibi projeleri görmeden bir yargıya varmakla belki çok doğru birşey yapmıyorum ama bu tip konularda katılımcıların ve jüri üyelerinin daha hassas davranılması gerektiğini düşünüyorum. Bir yanlışım varsa lütfen beni düzeltin.
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ödül alan tüm ekiplere tebrikler. Lumina'nın dediği gibi ödül alan veya almayan projeler foruma yollansa da kolokyum havasını Forum'a taşıyabilsek.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
![]() Elbette geri kalan tüm kazananları da ama Pınar, Burçin ve Ali'yi çook tebrik ederim . Beklediğim bir sonuçtu. (Bu yarışma olmasa bir başkasında bekliyordum açıkçası...)
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ödül alanları kutluyorum. Özellikle yarışmalardan tanıdığımız Ebubekir Küçük , Erhan Vural , Özgür Bingöl ve ekip arkadaşlarını kutlarım. "architebu"nun biraz daha sakin olmasını dilerim. 1.liğin keyfini çıkartsınlar
![]()
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sayın Ebubekir Küçük,
Herşeyden önce forum ortamında bir tartışma yapıyorsanız lütfen bunu "terbiye" sınırları içerisinde yapın. Benim anlama kabiliyetimi, yarışma veya meslek bilgimi, ahlakımı sorgulamak hatta yargılarda bulunmak sizin haddinize düşmez öncelikle bunu unutmayın. Bu ortam tartışma ortamıysa ve dikkatimi çeken bir konu varsa burda tartışmamızdan doğal birşey yok. Yanlış düşünüyorsam nedenleriyle söylersiniz ben de ikna olurum veya olmam medenice tartışırız. Anlamsız bir agresiflikle garip cevaplar vermenin size birşey kazandırmadığını umarım görüyorsunuzdur. 1.olduğunuza göre eminim başarılı bir projeniz vardır tekrar elinize sağlık, umarım mimarlıkta gösterdiğiniz başarıyı "saygı kuralları" konusunda da gösterirsiniz.
|
|
|
#14 |
|
Yönetici
|
Ödül alan almayan bütün yarışmacıları kutlarım.
Yarışmaya girmenin teslim etmenin buna kafa yormanın ne kadar önemli ve zor olduğunu bildiğimden herkesi kutluyorum efendim. Teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
Öğrenci yarışmalarında isimlerini sıkca duyduğumuz ve mezun olduktan sonra profesyonel kategoride "Adana Ziyapaşa Mahallesi Kentsel Tasarım" yarışmasında ikinci olan ve bu yarışmada da satın alma alan Erhan VURAL, Ozan ÖZDİLEK, Gökhan KODALAK, Hasan Sıtkı GÜMÜŞSOY arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederim.
İsimlerinizi yarışmalarda daha çok görmek dileğiyle. ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|