![]() |
|
|||||||
| Yarışmalar & Ödüller Mimari proje ve diğer tasarım yarışmaları ile ilgili her türlü görüş ve eleştiriyi buraya yazabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#31 |
|
Arkitera Üyesi
|
. . . . . .
En son myıldız tarafından düzenlendi : 30-04-2008 21:45. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Arkitera Üyesi
|
. . . . . .
En son myıldız tarafından düzenlendi : 30-04-2008 21:44. |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
ifade edildiğini düşündüğünüz şey ile cümleden çıkan sonuç aynı değil, onu söylemek istemiştim. -yine kurduğunuz garip cümleden anlamaya çalıştım- yeterince önemsiz olduğu için rumuz üzerinden bir cevaba da ihtiyaç yoktur. yine de teşekkür ederim.
BH En son lumina tarafından düzenlendi : 30-04-2008 17:02. |
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sayın myildiz,
Her yazılana cevap verdiğiniz halde benim ufak bir iki soruma cevap vermemenizden beni ciddiye almadığınızı düşünüyor ve alınganlık yapıyorum. Art niyet aramadığınızda ve projenize gelebilecek olumlu olumsuz eleştirilere karşı kendinizi hazır hissettiğinizde sizden cevap bekliyorum. Çünkü dile getirdiğimin önemli bir sorun olduğunu düşünüyorum. Ha eğer vermeyecekseniz de bunu uygun bir dille bildirme nezaketinde bulunursanız sevineceğim. Kolay gelsin.
|
|
|
#35 |
|
Arkitera Üyesi
|
. . . . . .
|
|
|
|
|
#36 |
|
Arkitera Üyesi
|
çok merak ediyorum....
nasıl bir ayrıcalığınız var ki elenen projeye henüz hiçbir açıklama olmadan ulaşabiliyorsunuz? |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Arkitera Üyesi
|
. . . . . .
|
|
|
|
|
#38 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sn. myıldız
proje gönderen bir çok kişi tanıyorum ve bende gönderdim ama biz nasıl bu bilgilere ulaşamıyoruz... siz nereden, nasıl öğrendiniz bunu bilmek istiyorum. |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sayın myıldız,
Öncelikle projeye katılımınız ve emekleriniz için tebrik ederim.Ben de yarışmaya katılan bir mimar olarak 1.turda elenen projeler bilgisini nerden aldığınızı sormak istiyorum. |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sayın Mustafa Yıldız,
Yarışmanın henüz sonuçlanmadığını size hatırlatmak isterim. Dolayısıyla sorulan sorulara verdiğiniz cevap hiç de açıklayıcı değil. |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Arkitera Üyesi
|
. . . . . .
|
|
|
|
|
#42 |
|
Arkitera Üyesi
|
ne demek forum un amacı dışına cıkıyoruz anlayamadım...
dikkatinizi çekerim projesini alenen henüz hiçbir açıklama yapılmadan ekleyen tek kişi sn. myıldız... ayrıca sen bu işi anlaşılıyorki illegal bir yoldan öğrendiğin üstüne bilimsel yaklaşım bilimsel düşünceden bahsediyorsun ![]() ve işin garip tarafıda bu bilgiye ulaşmak senin oldukça sıradan bir durum olmuş... proje gönderen diğer arkadaşlar da sonuçu öğrendiği emnim bir cok kişi projesini ekleyecek kısacası bu çıkıntılık neden onu anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum... |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Arkitera Üyesi
|
Mustafa Bey rahatsızlık duymadığınız bu konunun hiç etik olmadığını düşünüyorum. Başarılar
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Yönetici
|
Bilimsel yaklaşım ve bilimsel düşünce meselesini salt kendi tekelinizde düşünmeyiniz. Hatta, daha da ötesi bu ikili ifade paketlerine çok ta güvenmeyiniz. Yarışmanın resmi olarak sonuçlandığına dair herhangi bir açıklama yokken sizin buraya proje göndermeniz ve başka projelerin de gönderilmesini talep etmeniz tahmin edemeyeceğiniz sıkıntılar yaratabilir forum açısından. Bu sebeple geçiştirmek yerine, merakın yoğunlaştığı konuya açıklık getirmeniz gerekli gibi. Önlem olarak bu konu geçici olarak kapatılabilir.
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Arkitera Üyesi
|
. . . . . .