![]() |
|
|||||||
| Yarışmalar & Ödüller Mimari proje ve diğer tasarım yarışmaları ile ilgili her türlü görüş ve eleştiriyi buraya yazabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#46 |
|
Arkitera Üyesi
|
selamlar...
öncelikle okulumuzda çok sevdiğim hocalarımdan biri olan Berna Üstün ve ekibini en içten dileklerimle kutlarım.Sonrasında yarışmaya katılan diğer projeler şuanda Eskişehir de sergilenmektedir,ilgilenen arkadaşlar gidip gezebilir.Ödül alan projeler dışındaki,diğer katılımcıların sunumları sergide bulunmaktadır.
|
|
|
#47 |
|
Forum Üyesi
|
projeler ne zaman yayınlancak acaba bekliyoruz ama hala açıklanmadı?
bu kadar uzun sürmezdi yayınlanması projelerin. |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Arkitera Üyesi
|
yarışmaya katılan projeler,Eskişehir Ticaret Odası tarafından sergilenmektedir.Sergi 13.09.2007 tarihine kadar açıktır.
büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyenler bir adım geriye gitmelidir. Bertolt Brech En son gamosh tarafından düzenlendi : 08-09-2007 21:49. |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Forum Üyesi
|
gamosh dostum sende anadolu mimarlıktansın anladığım kadarıyla.ben şu an ankaradayım işler dolayısıyla gelemiyorum.Berna hocanın projesini yollasanya çok merak ettim.
gorusuruz |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu yarışmanın fotoğraflarını buraya eklememe izin varmıdır bilmiyorum,çünkü ödül töreni henüz gerçekleşmedi.Eğer böyle bir şey mümkünse yarın detaylı olarak ödül alan projelerin detaylarını ekleyebilirim.
saygılarımla...
|
|
|
#51 |
|
Forum Üyesi
|
niye olmasın dostum sonuçta yarışma bitti.1inci projeden ornekleri gorduk 1-2 pafta hiç yeterli değil varsa hepsini koy bence.olmadı mail adresime yollarmısın?
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Yönetici
|
Arkitera Galeri'ye yükleyip buradan link verirseniz daha pratik olur.
Arkitera Galeri henüz deneme safhasında ama rahatlıkla şimdiden orayı bir portfolyo oluşturma merkezi olarak da kullanabilirsiniz.
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Arkitera Üyesi
|
Teşekkür ederim hocam.
|
|
|
#54 |
|
Forum Üyesi
|
bugün görebilcez anlaşılan sonunda
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Yönetici
|
Kolokyum 15.09.2007 de, nasıl olacak sergi kapatılacak mı biz gitmeye?
|
|
|
#56 |
|
Yönetici
|
Arkitera.com bir kişi ile mutlaka takip edecek kolokyumu. Ayrıca daha geniş bir ekiple de gelmeye çalışacağız.
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Forum Üyesi
|
gamosh dostum projeleri yollamamışsın daha projeleri.
mail adresimi versem ne kadar doğru olur bilmiyom ama çok merak ediyorum gormek için projeleri. aaytuglu@mynet.com |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Forum Üyesi
|
2.projenin maket resimleri elime geçti Çoşkun ÜREYEN hocamız yollamış sizinle paylaşmak istedim.
Proje sade biçimde çözülmüş,giriş kısmında ticaret odası ve fuar alanının meydanı,orta kısma fuar alanı ve son bolumde sosyal tesisler yer almış.ticaret odasından sosyal tesislere bir bağlantı olduğu gözüküyor.Alanın ve arazinin en iyi sekilde program dahilinde kullanılması projenin artıları bence. |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Üye
|
Merhabalar,
Eskişehir Ticaret Odası Hizmet Binası, Fuar - Sergi ve Kongre Merkezi, Sosyal Tesisleri Ulusal Mimari Proje Yarışması'nda dereceye giren projeler Arkitera Yarışma Projeleri'nde yayınlandı. Projeleri incelemek için... |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Arkitera Üyesi
|
eskişehir ticaret odası - satınalma (124 nolu proje)
orhan ersan -ferhat hacıalibeyoğlu - deniz dokgöz
satınalma alan projemiz jüri sürecinde tutanaklara göre önce ödül grubuna kalmış, ertesi gün Murşid Gündayın 45 nolu projeyle yer değiştirme talebi sonucunda tekrar oylamaya alınmış ve 3-2 oyla (karşı oy: s.uygur, h.özbay) 45 numaralı proje ile yer değiştirmiş ve satınalma grubunda yer almıştır.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Etiketler |
| alişan çırakoğlu, eskişehir yarışması, eto yarışması, mimari proje yarışması, yarışma |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|