![]() |
|
|||||||
| Yarışmalar & Ödüller Mimari proje ve diğer tasarım yarışmaları ile ilgili her türlü görüş ve eleştiriyi buraya yazabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#17 |
|
Arkitera Üyesi
|
Duyduğum kadarıyla 100'den fazla proje teslimi varmış...
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Arkitera Üyesi
|
...
120 idi en son sanırım kargo gönderimide varmış bence 150 ye ulaşabilir ..
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Arkitera Üyesi
|
kargolarla beraber 125 katılım olmuş..
|
|
|
#20 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Evet evet Jüri çok hoş. Ödülsüz bırakılan sebepsiz ortada kalan yarışmalar gibi olmayacağı kesin gibi. (Var mı öyle yarışmalar var ne yazık) Ancak 125 çok iyi bir rakam. Çok çalışacaklar. Ben girmedim ama girmiş gibi heyecanlıyım.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Forum Üyesi
|
Aslında en hoş tarafı bu zaten, jüriyi düşününce keyifle gülümsemek ve heyecanlanmak.
Mimarlık eğer adım atacak ise bu sinerjiyle adım atar. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Arkitera Üyesi
|
sonuçlar
arkadaşlar yarışma sonuçlanmış.sıralamayla ilgili bilgisi olan var mı ?
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Yönetici
|
1. Ödül : Alişan Çırakoğlu - Oral Göktaş
2. Ödül . Recep Üstün - Berna Üstün 3. Ödül : Tan Kamil Gürer - Ezgi Tuncer Satınalmalar 1 - Ali Akarsu - Korhan Torcu 2 - Gönül Tavman Esin Boyacıoğlu - Dilek Berberoğlu 3 - Elçin Kara - Hüseyin Kahveciolu - Nurbin Paker Kahvecioğlu - Melis Nur İhtiyar - Dilan Yüksel - Arda Oral Koçak 4 - Ayşe Korkmaz 5 - Eren Başak - Meral Özdengiz Başol 6 - Nimet Aydın 7 - Murat Sönmez - Mehmet Arıdoğan - Nihat Eyice 8 - Seden Cinasal 9 - Deniz Dokgöz - Ferhat Hacıalibeyoğlu - Orhan Ersen 10 - Selim Velioğlu - Sunay Yusuf - Erce Funda
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. En son Emine Merdim tarafından düzenlendi : 03-09-2007 17:19. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Arkitera Üyesi
|
kazananları kutluyorum. biz de proje hazırlamıştık. ama derece alamadık.
kazananları görünce de iyi bir jüri değerlendirmesi olduğunu düşünüyorum. uygulanma sürecinde de bir prüz çıkmadan başarılı olunur umudundayım... bilinen yarışmacıların yanında yeni duyduğumz isilerin olması çok güzel. yarışmalar her geçen gün daha da ön plana çıkıyor ve kalite artıyor...
|
|
|
#25 |
|
Yönetici
|
Kazananları kutluyorum.
Kollogyum tarihi belli mi?
Murat Çağıl Kamu yapıları yarışmayla projelendirilmeli. En son MrT tarafından düzenlendi : 31-08-2007 11:35. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Arkitera Üyesi
|
Eskişehir Ticaret Odası Hizmet Binası, Ulusal Mimari Proje Yarışması Sonuç Duyurusu
merhaba
öncelikle ömer yılmaz' a yarışma sonuçlarını öğrenmemizi sağladığı için teşekkür ediyorum. yeni üye olduğum için buradan ulaşabileceğimi düşündüm. nekadar önemseyeceğinizi bilemiyorum fakat öğrendiğiniz sonuçların isimleriyle ilgili bazı yazım yanlışları eksiklikleri olduğunu belirtmek istedim. belki ufak bir ayrıntı gibi gelebilir fakat ben de o listede ismimin eksiksiz yazılmasını tercih ederdim. 8. satınalma seden cinasal avcı ve 10. satınalma erce funda olarak burdan düzeltmek istedim. benim için önemliydi teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Yönetici
|
Siz düzeltmeyi yapmış oldunuz böylece
![]() Pazartesi günü ETO'dan gelecek resmi açıklama Arkitera Yarışmalar bölümünde yayınlanacak, orada doğru yer alması daha önemli.
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Yönetici
|
Bu arada tebrikler
![]()
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Yönetici
|
Kolokyum 8.9.2007 Cumartesi saat:17:00
Büyükşehir Belediyesi Turgut Özakman Sahnesi
|
|
|
#30 |
|
Arkitera Üyesi
|
kollokyum tarihinde değişiklik olabilir.bu akşama belli olacak kesin olarak
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Etiketler |
| alişan çırakoğlu, eskişehir yarışması, eto yarışması, mimari proje yarışması, yarışma |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|