![]() |
|
|||||||
| Uygulama Bu başlık altında mimarlığın uygulama alanında karşılaştığınız sorunlara değinebilir, yeni gelişmelerden sözedebilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Asma Germe Sistemler
Merhabalar!
Asma germe sistemler hakkında bilgi edinmek istiyorum.Nerelerden araştırabilirim?Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim :) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Re: asma germe sistemler
asma germe sistemlerin ne si ile işgili bilgi istiyorsun eğer çalışma mantığı ile ilgili örnek istersen web de kaynak sınırsız eğer uygulama detayları ile ilgili bilgi istersen ben de kaynak sınırsız :-} bana bir mail atarak cevap verebilirsen sana uygulama ile ilgili önemil detayları yollayabilirim.
Not: başka yaralanmak isteyen olusa bana mail atmanız yeter. sevgilerimle..... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
ön bilgi
merhabalar!
detaylarla ilgili bilgi gönderirseniz sevinirim. saygılarımla.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
yönetici
|
bu sistemlerin üstadı frei otto'ya başvurun derim :D
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Üyesi
|
Re: ön bilgi
Alıntı:
şu anda elimde mesnet detayları, ankraj deyaları, izolasyonlar ile ilgili teknik bilgiler, asma germe sistemin çalışma mantığı ile ilgili eskiz çalışmaları, gergi nokta detayları, su tahliyesi ile ilgili detaylar, kasnak detayları, asmagerme tekstilinin birleşim detayları, sistemin çalışma mantığına dair teknik bilgiler bulunuyor. Ahhhhhhh ahhhhhhhhh keşke yaşasaydı da Frei Otto'ya da danışabilseydik.:D |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Buyrun size kaynak
Bu konularda, uygulama için dünyaca ünlü www.freyssinet.com sirketinin sayfasina, malzemelerin imalatcilari icin ise www.macalloy.com ve www.arteon.fr ye bakabilirsin.Turkiye temsilciliği için ise www.freysas.com a gir.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
ulaşamadım
slm!!
alpergurer detaylarımdan yararlanmak için mail atabilirsniz demişsiniz ama mail adresininize ulaşamadım .yardımcı olmak ve detaylarınızı paylaşmak isterseniz şimdiden teşekkürler:) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
Re: Re: asma germe sistemler
Merhabalar.Ben mimarlık öğrencisiyim.Geçen dönem asma-germe sistemler ile ilgili bir proje yaptım.Bu yüzden bu konuyla ilgileniyorum.Uygulama detaylarından bana da yollarsanız cok sevinirim
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
Firmamız asma-germe sistemler hakkında bilgi sahibi mimar ve mühendis aramaktadır. İlgilenenler benimle temasa geçebilir arkadaşlar.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
asma germe tekstil yapılar
şirketimiz yurt dışı bağlantılı olarak tekstil yapılar üzerinde çalışmaktadır.bu konuda projeler de yer almak ve uzmanlaşmak istiyen arkadaşlar ile çalışmak istiyoruz
tekstil yapılar üzerine uzmanlaşmak istiyen ingilizce bilen ve 3d proglamlara vakıf arkdaşlar arıyoruz.. oral sözeri bakınız www.b612.com.tr |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
asma germe sistemler
merhabalar
asma germe sistem detaylarina ihtiyacim var. yardimci olursaniz sevinirim. simdiden tesekkurler... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
|
http://www.arcat.com/details/
bu adrese bir bak istersen(çizimler autocad:))yannız.. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Üyesi
|
HEINO ENGEL in strüktür sistemleri kitabında , 1. bölüm...
benzersiz bir kaynak, sistemin nasıl çalıştığını çok basit biçimde ve detayıyla anlatıyor. bunu anlayınca istediğin detayı kendiniz bile çizebilirsiniz. Bu aralar bizimde çağdaş sistemlerle ilgili bir projemiz var , bu kaynaktan çok faydalandık , şiddetle tavsiye ederim. ama eğer yapı projesinde kullanacksanız , firmaların kendis sitesinde uygulama detayları görebilirsiniz. Ama sistemlerin çalışma prensibi için bu kitabtan iyisini bulabilceğini sanmıyorum. Daha ilerisi statik mühnedisliğinin konusuna giriyor. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
|
|