![]() |
|
|||||||
| Uygulama Bu başlık altında mimarlığın uygulama alanında karşılaştığınız sorunlara değinebilir, yeni gelişmelerden sözedebilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
|
Odada Yankı
ArkadaŞlar Yenİ Bİr Oda Tasarimi Yaptik Yalniz Odada Çok BÜyÜk Şekİlde Eko Var Ses Yanki Yapiyor Odada Mobİlya Çok ÜrÜn Çok Yalniz Yİnede Çok Yanki Var Sİze Odayi Bİraz Örnekleyİm Oda Ortalama 29 M2 Cİvarinda Oda İkİ KİrİŞ Kesİyor Tavandan 15 Cm İÇerlek Havuz AlÇipan Var.. Bu Odada Neler Yapmam Gerekİyor Ben Duvarlara Resİm Pano Önerdİm ..yere Halİ Yer Lamİnant Parke Duvarlar KaĞit ...bu Bİna Çok Eskİ Bİr Yapim Ve Resmİ Bİr Kurum..yardimci Olursaniz Sevİnİrİm..
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
sanırım resimlerin çok bir faydası olmaz, bu tip bir yerde ben duvarlara çerçeveli panolar halinde ses yalıtımı yerleştirildiğini görmüştüm. işe yarıyordu.
Bu yalıtımlar ses stüdyolarında kullanılan türde malzemeler. Yada duvarlara dekor perdeler yerleştirebilirsiniz. Halı ofis ortamında çok kullanışlı olmuyor. Bazı sinemalarda duvarları altında sünger olan kumaş ile kaplıyorlar. Ama yankı sorunu asıl tavandan kaynaklanıyor. bu işe ayırabileceğiniz maliyete göre kesin çözüm tavanın uygun şekilde yeniden yapılmasıdır. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|