![]() |
|
|||||||
| Uygulama Bu başlık altında mimarlığın uygulama alanında karşılaştığınız sorunlara değinebilir, yeni gelişmelerden sözedebilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Tümü EXCEL'de Static, Betonarme, Çelik, şev stabilite hesapları
Tümü excel'de Static, Betonarme, Çelik, şev stabilite hesaplarını www.geocities.com/gurcanber adresinde bulabilirsiniz.Ayrıca programların tanıtımı www.santiyeci.com sayfasında sol altta e-kaynak yazılım kişisel download kısmında bulabilirsiniz.
Gürcan BERBEROĞLU inşaat mühendisi 0532 366 02 04 www.geocities.com/gurcanber gurcanber@yahoo.com |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Sayın Gürcan bey uğraşıların için teşekürler
Static, Betonarme, Çelik, şev stabilite hesapları programlarını henüz araştırıp incelemedim Yapmış olduğunuz proğramların ünüversiteden onayı varmı? Proğramlarınızın fiyatıda çok pahalı bence.Çizim olanakları zaten mevcut değil herhalde araştıracağım. Çalışmalarınızda başarılar dilerim cesaretiniz için |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
sayın akd1
Bu proğramlardan baştan 4 tanesini (ODTÜ) Prof.Dr.Güney ÖZCEBE; (İTÜ) Prof Dr.Zekai CELEP; (KTÜ) Prof.Dr. Adem DOĞANGÜN; (YILDIZ) Prof.Zekeriya POLAT hocalarımla paylaştım.Adem bey yeni genişletilmiş baskılı kitabının önsözünde benden bahsetmiştir.Onların teşvikiyle proğramlarımı 209 sayfaya ulaştırdım.Proğramların hepside EXCEL’de olduğundan kullanımı çok basit.Güney bey bu proğramların bayağı biriktiğini ve ticari bir hal aldığını söyledi.
İlgili hocalara açıp bilgide alabilirsiniz.Bu programları kişi adedi sınırı olmadan satıyorum.20 kişi bir araya gelse kişi başı fiyatı uygun olabilir.20 kişiyede aynı anda gönderebilirim.Selamlar. Gürcan BERBEROĞLU 0532 366 02 04 www.geocities.com/gurcanber |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|