![]() |
|
|||||||
| Uygulama Bu başlık altında mimarlığın uygulama alanında karşılaştığınız sorunlara değinebilir, yeni gelişmelerden sözedebilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Döküm Çimento
Iyi gunler,
Turkiye'de Haddonstone sirketininkine benzer dokum elemanlar ariyorum, nerede bulabilirim ? Turkiye ye ihrac ediyorlarmis ama dokum cimenta elemanlarini Turkiye ye ihrac etmek, sacma geliyor. Mutlaka Turkiye'de buradakine benzer, kupeste, merdiven, baba, baba sapkasi bulunuyordur, prefabrik olarak, yalniz interneti taramis olmama ragmen, bulamadim. www.haddonstone.co.uk Saygilar, Neo |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Prekast elemanlar
Sevgili Neo;
Haddenstone benzeri malzemeler polyester veya kauçuk kalıpla üretilen elemanlardır. Türkiye'de bu işi ciddi anlamda yapan prekast firmaları var.En ünlüsüde Fibrobeton Yapı Elemanları.. Sitesi var bildiğim kadarıyla... İyi çalışmalar.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
düşüncelerine aynen katılıyorum
kardeşim malesef senin gibi kotacı insanlar kalmadı gerçekten güzel anlatmıssın.yurtdışından betonmu gelir.getirenler var malesef.aradığın malzemelerin hepsi beyaz beton ve siyah beton olarak hepsi var.500 e yakın çeşit adresim niltasim@hotmail.com tel 0 542 3926373
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Kotaci
Pardon anliyamadim, kotaci ne demek oluyor ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
gayet iyiler
|