![]() |
|
|||||||
| Uygulama Bu başlık altında mimarlığın uygulama alanında karşılaştığınız sorunlara değinebilir, yeni gelişmelerden sözedebilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Tahta oyma
Herkese iyi gunler. Ilisikteki resme benzer bir yatak yaptirmak istiyorum. Bu tahta isciligini nerede bulabilirim ?
Saygilar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
oyma işleri
Mobilya imalatı yapan yerleri gezip iyi bir oymacı ustası bulmanız gerekli.Mutlaka o incelikte çalışan birileri vardır,ama maliyeti oldukça yüksektir.Oyma olacagı düşünülürse ağaç kullanılacak, bu da maliyeti artırıyor.
KOLAY GELSIN.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Elbette
Bu konuda size yardımcı olacak birisini tanıyorum. Bana mail adresinizi verirseniz ismini ve telefonunu verebilirim...
|
|
|
#4 | |
|
Forum Üyesi
|
tesekkurler,
Tesekkurler, size mesaj gectim
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ziyaretçi
|
Resimde görülen çalışma butik tarzda özel üretim olacağından oldukça maliyetli olacağını
düşünüyorum.Aynı zamanda istediğiniz işçilik kalitesinde olamama ihtimali var.Bence bu tarz bir mobilyayı sipariş etmektense Kervan Mağazaları'ndan daha ekonomik fiyatlarda alabilirsiniz.Bu tarzda yine el yapımı birçok hazır seçenek mevcut.Bağdat Caddesindeki showroom en çok ürüne sahip showroomlardan biri. En son megaron79 tarafından düzenlendi : 21-12-2005 10:33. |
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|