![]() |
|
|||||||
| Uygulama Bu başlık altında mimarlığın uygulama alanında karşılaştığınız sorunlara değinebilir, yeni gelişmelerden sözedebilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
aydınlatma konusunda acil yardım!!!
merhaba,güzel sanatlar resim bölümü mezunuyum,amatörce arkadaş evleri dizayn etmeye başladım,gelen taleplerle bu işe bulaştım,5adet ev yaptım.şu anda4katlı bir mobilya mağzası için anlaştım ama,işyeri özelliklede mobilya mağzasında nasıl biraydınlatmayapacağımı bilemiyorum.par30 ışıklar olabilirmi???????
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Öncelikle dikkat etmeniz gereken ürünün asıl rengini ortaya çıkaracak bir ampul olmalı. yanı lük'ü yüksek olmalı. Buda tabiki güneş ışığına yakın olmalı.
Biz bunu ikiye ayırıyoruz. Bir sarı lamba birde mavi lamba. Sarı gün ışığına daha yakın olduğu için daha iyi sonuç vermekte. Par 300 iyi fakat bu lambaların ömrü 300 saat ve takma çıkarma işlemlerinde bile arızalanabiliyorlar. Noktasal olarak vurdukları yerleri açırı ısıtırlar ve buda üründe solmalara neden olabilir. Par almbalarda açı seçeneği mevcut ve olabildiğince geniş açılı lambaları tercih etmenizde fayda var..ç |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler çok işime yaradı seçimlerimi bu doğrultuda yaptım
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|