![]() |
|
|||||||
| Uygulama Bu başlık altında mimarlığın uygulama alanında karşılaştığınız sorunlara değinebilir, yeni gelişmelerden sözedebilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
İç tasarım
arkadaşlar merhaba bana yarım eder misiniz acaba? konum şu: elimde bir daire var 3 oda bir salon mutfak ta amerikan tarzı. benim burayı öyle bir dekore etmem gerekiyor ki yüzümün akı ile çıkmam lazım ve bu iş benm için çok önemli. benim için önemli bir referans. duvar renkleri hangi odaya hangi rengi ve ne gibi aksesuarlar kullanabilirim ??? yardım lütfen
En son lumina tarafından düzenlendi : 08-10-2007 03:02. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
iç tasarım..
Bence dekorasyon dergilerini karıştırırsan aradığını daha çabuk bulabilirsin..Home art, maison française örneğin..
kolay gelsin beti |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
mesaj alındı
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
sadece dekorasyon dergileri karıştırman yetmez bence...biraz da internetten ürün çeşitlerini ve malzemeleri tanımalısın ondan sonra işin daha da kolay olacaktır...bir de müşterinin isteği çok önemli tabii, yani ne istiyorlar ne tip bir mekan yaratacaksın falan...
En son lumina tarafından düzenlendi : 08-10-2007 03:03. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
alnının akıyla
valla babacık ....
sorduğun şeylerin cevabı buradan olmaz bence en kısa zamanda işten anlayan birini bul ( ortaklaşa çalışın ) iş elinde patlayabilir gibi görünüyor... En son lumina tarafından düzenlendi : 08-10-2007 03:03. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
yardım
merhaba babacık,
bu konuda ortak çalışabiliriz. ben yaklaşık 5-6 yıldır bu işleri yapıyorum. bana ulaşmak istersen lamajor2000@yahoo.com |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba,renkler konusunda bana mobilya ve perde seçimlerinde ne kullandığını yazarsan sana yardım edebilirim ayrıca müşterinin tarzı da önemli modern,klasik vb.gibi görüşürüz
En son lumina tarafından düzenlendi : 06-05-2007 15:55. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba
ben ayhan tan 14 yıllık iç dekorasyon uygulama firmasıyız size ihtiyacınız olacak konunuz hakkında tamamen yardımcı olacağımızdan eminim birçok sayıda modern ev tasarım ve uygulaması yaptık ve birçok mimarlık ofislerinin uygulamalarını üstlendik sizinle çalışmak isteriz
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|