![]() |
|
|||||||
| Uygulama Bu başlık altında mimarlığın uygulama alanında karşılaştığınız sorunlara değinebilir, yeni gelişmelerden sözedebilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Xps
1*1*2 mt ebatlarında farklı dansıtelerde xps yı nereden bulabılırım.Bununla kartonpıyer yapmak istiyorum.Lutfen bilenler yardımcı olsunlar
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhabalar
Standar xpsler 60*120, 60*125, 60*265 olarak piyasada mavi renkte fazlaca var ama istediğin özel boyutu metrajın azsa ürettiremezsin.Fakat yinede Mardav bölge bayinin numarasını vereyim görüşün 0312 440 95 65 en profesyonel çalışan onlardır. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
slm
Gakkoş ismini merak ettim bende Elazığ lıyım ilgine tesekkur ederim.Ozel siparislerin belli miktari gecmesi halinde uretim yapabildiklerini biliyorum.Bir firma dow ile calisiyor.Ancak gorustugum firmalar pek sicak bakmadilar.Verdigin numarayi arayacagim |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
xps üretim hattı özellikleri nedeniyle 65 cm.'den geniş malzeme üretilemez. Kalınlık olarak ise Avrupa'da 15 cm. kalınlıklar bolca bulunuyor. eps'de olduğu gibi 1x1 kütük halinde xps bulma şansınız yok açıkçası.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Arkadaşım,
Amacın xps ile kartonpiyer yapmak ise sadece, mardav'ın genel dağıtımını yaptığı DECOSA'nın xps den imal hazır kartonpiyerleri mevcut. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
izocam da bulabilirsın
izocamda bulabilirsın ama yapıştırabilirsınde ama izocama bir danış
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
uretım olarak xps de 65 cm den geniş urun elde edbilirız hatta 85/95 cm kadar rahatlıkla uretılır 120 cm lık kalıp bile var 130 cm kadarda bellı bır mıtar alınınca uretılıyor izocamda buda var
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|