![]() |
|
|||||||
| Uygulama Bu başlık altında mimarlığın uygulama alanında karşılaştığınız sorunlara değinebilir, yeni gelişmelerden sözedebilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
XPS ve EPS cephe dekorasyon elemanları
xps veya eps malzemeden uretilen dis cephe elemanlari her ne kadar uzeri ozel sivalarla kaplansada zamanla deforme olma ihtimali veya deformasyon degerleri yil olarak ne kadar zamanda ozelligini kaybeder?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
eps hakkında
merhaba bende bu tür bir malzemenin bölge dağıtımını aldım bende bilmiyorum ama benim sayışını yaptığım malzeme eps üzerinde kimyasal malzemeler var hava şartlarına dayanacağını sanıyorum ilerki günlerde testlerini yaptırcağım eğer buralarda olursanız size gerekli sonucları veririm
saygılarımla . |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Dekorasyon elemanlari
Arkadaslar bu konuda XPS yada EPS dekorasyon elemanlari önermem, cünkü herhangi bir sekilde nem, su alirsa kötü olur ve zamanla hasar görebilir. Bu yüzden size tavsiyem cam tozu esasli panelleri kullanmaniz, bu konuda Türkiye´de bir distribütör var.
Selamlar |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Sayın Bünyamingözümoğlu ve Atamert Ada
İlgınıze tesekkur ederım adaşımdan test sonuclarını ve atamertten baysettiği fırmanin linkini bekliyorum Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
xps veya eps üzerine özel sıva kaplama (dış cephe)
Merhabalar
xps veya eps üzerine ozel sıva kaplama tekniği ve kullanılan kimyasal hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım istiyorum. Piyasada iki tip ürün gördüm bu güne kadar. 1. si çimento esaslı 2.sini tanımlıyamıyorum esnek bir madde oldugunu söyliyebilirim bazılarına ince kumda karıştılıyor Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
selam alian
bahsetiğin bu özel harcla alakalı herhangi bir bilgiye ulaştığında benimle paylaşırsan sevinirim.
kolay gelsin |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|