![]() |
|
|||||||
| Uygulama Bu başlık altında mimarlığın uygulama alanında karşılaştığınız sorunlara değinebilir, yeni gelişmelerden sözedebilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Yeniden süpürgelik
Herkese Merhaba
Geçmiş forum sayfalarının birinde süpürgeliklerle ilgili bir tartışma konusuna rastladım.Şu an çalışmakta olduğum projede önerebileceğim "sıva ile hemyüz biten" süpürgelik detayı mevcut mudur acaba?.Bir de alçıpan duvarlarda uygulama şansı nedir?.Gönderebileceğiniz bir detay veya bakabileceğim bir web sayfası varsa çok sevinirim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Sıvaya hemyüz biten bir detay sıva ve döşeme birleşimini nasıl kapatacak ki? Süpürgeliğin varoluş amacına ters bir istek bu bence. Süpürgelik duvardan biraz geride olabilir eğer duvar kesitinde -ki bu ancak levha kaplamalarla mümkün olur sıvayla olmaz- 6-8cm yükseklikte ve 3-4 cm derinlikte bir oyuk oluşturur süpürgeliği oraya koyarsın. Böylece duvar yüzeyi ile süpürgelik sıfır biter. Ama dediğim gibi ancak levha kaplamalarla.bunu yapabilirsin. Kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
süpürgelik detayı
alternatif1:sanırım döşeme kaplaması ile bütünleşik bir süpürgelik detayı uygulaman gerekecek.
döşeme kaplaması belli kota kadar duvar yüzeyine dönecek ama bu arada alcıpan karkaslarınıda gözönune alman gerek hatta onlardan faydalanabilirsin... alternatif 2: ben bir bankada aluminyum etek profili (özel yapılmıştı) ile istediğin nitelikte detay yapmıştım.beğenilmişti.mail adresini belirt göndereyim... |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|