![]() |
|
|||||||
| Uygulama Bu başlık altında mimarlığın uygulama alanında karşılaştığınız sorunlara değinebilir, yeni gelişmelerden sözedebilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sergi panel sistemleri
Arkadaslar Merhaba,
Moduler sergi panel sistmleriyle ilgili bilgi bulabilecegim kaynaklara nerden ualsabilirim, bir fikri olan var mi? Detay cozumleri, boyutlar, malzemeler hakkinda biraz bilgi toplamam gerekiyor. Beni bu konuda yonlendirebilirseniz cok sevinirim. Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim. Iyi calismalar,
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Re: sergi panel sistemleri
bu konuda profesyonel hizmet veren sayılı firmalardan biri olan
Akın Nalça Tanıtım ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi ile bağlantıya geçebilirsiniz. Daha önce de bu firma ile dolaylı bir bağlantım olmuştu. İsterseniz randevu ile işyerinizi ziyaret ederek ürün tanıtımı da yapabiliyorlar. http://www.akinnalca.com.tr
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Cevabin icin tesekkurler archeon. Bu konuda "akin nalca" benim de ilk karsima cikan firma oldu. Ama alternatiflerini de bulmaya calisiyorum. Bu konuda Alluset den de bahsediliyor ama beni pek acmadi. Biraz daha arastirmam gerekiyor sanirim.
Iyi calismalar,
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
sergi panel sistemleri
Bir de www.fuarstandi.com adresini ziyaret etmenizde yarar var.
İyi çalışmalar... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Yarışmanın kitabı hazırlanıyor...
Sergileme Sistemi Tasarımı Öğrenci Yarışmasının kitabı çıkacak...
Yarışmaya katılan 60 projenin yer alacağı yarışma kitabı hazırlanıyor... Öğrenci Yarışması: "Sergileme Sistemi Tasarımı"
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Yarışmanın kitabı basıldı...
"Sergileme Sistemi Tasarımı Öğrenci Yarışması" nın kitabı basıldı.
Yarışmaya katılan 60 projeye (firesiz olarak ) kitapta yer verildi. Öğrenci Yarışması: "Sergileme Sistemi Tasarımı" Aşağıdaki adresten 10 YTL karşılığında temin edebilirsiniz. MİMARLAR ODASI İSTANBUL BÜYÜKKENT ŞUBESİ Yıldız Sarayı Dış Karakol Binası, Barbaros Bulvarı, 34349, Beşiktaş-İstanbul Tel: (0212) 227 69 10 ve 11 Fax: (0212) 236 85 28
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|