![]() |
|
|||||||
| Uygulama Bu başlık altında mimarlığın uygulama alanında karşılaştığınız sorunlara değinebilir, yeni gelişmelerden sözedebilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 |
|
Forum Üyesi
|
merhabalar
görmüş olduğunuz zemin poli üretan epoksi kaplamasıdır o yüzden derz göremiyorsunuz
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Arkitera Üyesi
|
yardım yardım
pvc zemin kaplamaları ve kaucuk malzeme hakkında bilgiye uygulama örneklerine ve ürün kataloglarına ihtiyacım war yardım cı olursanıs sevinirim...
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Arkitera Üyesi
|
Teşekkürler.İzmir'de yapmış olduğunuz uygulamalar nelerdir? Gidip canlı uygulama görmek yararlı olabilir.Tekrar sağolun
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ziyaretçi
|
pes dıyorum sıze
Arkadaşlar alah aşkına sizler birer mimarsınız. Bu kadar basit bir soruya kem küm olarak cevap veriyorsunuz. İstediginiz kadar kızın ama diplomanızla Mimarlık. Olmaz azıcık araştırıcı ve meraklı olun cevabı. Net ve açık budur *Epoksi Self Leveling *
|
|
|
|
#20 |
|
Yönetici
|
Orkunkara bu ve diğer hakaret dolu mesajlarınızdan ötürü forumdan atıldınız ve IP numaranıza yasak geldi.
Biz de size pes ettik. Size forumsuz hayatınızda başarılar dileriz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba ! Parlak,(veya yarımat) Derzsiz, Renkli Zemin kaplama malzemesi ile ilgili Son kez Yazıyorum. Bahsedilen Zemin kaplama malzemesi %98 Epoksi zemin kaplama, Düşük ihtimal de olsa Poliüretan. İkisi arasındaki fark fotoğrafta veya televizyondan farkedilemiyebilir.
Bir Arkadaşın dediği gibi Epoksi self levelling olduğunu anlamak da kaplamayı kaldırmadan Kimyasal analizini yapmadan yada yapan kişiye sormadan anlaşılması olanaksızdır. Self levelling epoksi zemin kaplamanın 12-13 şeklinden yanlızca birinin adıdır. Epoksi kaplamalar en çok hastahane ilaç fabrikaları, gıda üretim tesisleri gibi HİJYEN in önemli olduğu yerlerde tercih edilen , son yıllarda tüm sanayide kullanılmaya başlayan , hatta bazı mimarların konut içlerinde kullanmaya başladığı kimyasallara karşı direnci çok yuksek kolay temizlenen zeminde tek zaafı U.V. Direncinin az olması dışında(neredeyse hiç yok) hiç bir zaafı olmayan , çok güçlü reaktif reçine olan epoksi reçinelerden üretilen bir malzemedir. Kullanacakların danışması halinde yardımcı olabilirim. İyi çalışmalar... |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Forum Üyesi
|
ışıl ışıl yekpare zemin
Alıntı:
Yönetici notu: Lütfen reklam ve duyurularınız için Pano bölümünü kullanınız. Forumda reklam içerikli mesaj yayınlamak Arkitera Forum Kuralları'na aykırıdır. Teşekkürler. |
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|