![]() |
|
|||||||
| Uygulama Bu başlık altında mimarlığın uygulama alanında karşılaştığınız sorunlara değinebilir, yeni gelişmelerden sözedebilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Dış Cephe Kaplamaları
Merhabalar,
İnternet üzerinde, bu konuda Türkiye'de hizmet veren firmalara ulaşmaya çalıştım, fakat çok iyi örnekler bulamadim. Benim sorum, tek katlı yaklasik 110-120m2 lik müstakil bir evin, dış cephesine kaplanan taş kaplamalarla ilgili. Bu kaplamalarin arti ya da eksileri nelerdir. İzolasyon'da olsun, temizliginde olsun, uygulamasinda olsun. Bu kaplamalarin cepheye uygulanmasi kalekim'le oluyormus ogrendigim kadariyla. Tercihen eskitilmiş taş görünümlü ve degisik renk secenekleri olan bu kaplamalarin istanbul ya da balıkesir'de merkezi-yeri neresidir ? Ya da tavsiye edebileceginiz firmalar-fabrikalar var mi ? Teşekkürler, Dağhan. 10 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
doğal taş kaplamalrı ile ilgili olarak ithal renkli kayrak taşlarını önerebiliriz.
http://www.hanzemin.com/urunler/dogaltas/dogaltas.html hakan han 0216 386 77 77 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Merhabalar sayın yetkilinin dikkatine ; İnşaat dekorasyon üzerine çalışmaktayım.
İç ve dış cephe kaplamalarında tecrübeliyiz.Taşaronum ve kalifiyeli ekibim var. İhtiyaç duyarsanız gsm : 05365181456 Özcan IŞIK Görüşmek dileğiyle... Saygılar... |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|