![]() |
|
|||||||
| Uygulama Bu başlık altında mimarlığın uygulama alanında karşılaştığınız sorunlara değinebilir, yeni gelişmelerden sözedebilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
LEC Teknolojisi
CeeLite’in LEC Teknolojisi, geçtiğimiz günlerde, TIME Dergisi’nde “2006 yılının en iyi buluşu” ve Elektronik Ürünler Dergisi’nde ise “2006 yılının ürünü” seçildi.
Söz konusu teknoloji ile üretilen ürün, üç adet baskıya uygun özel korumalı paneli, oldukça gelişmiş programlama özelliklerine sahip UL tescilli redresörü ve paketleme seçeneklerini içeriyor. LEC paneller, çok az enerji verilerek yüksek aydınlatma sağlayan bir ışık kaynağına dönüşüyor ve kağıt inceliğindeki yapısı ile üzerine baskı bile yapılabiliyor. Bilboardlarda kullanım için oldukça uygun olan ürün, Red Hot Chilli Papers'ın davullarında bile kullanılmış. Ayrıntılı bilgi RAF'ta... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
güzel konu
bilgi için teşekkur. türkiyede konuyla ilgili uygulama yapan - satan firmaya nasıl ulaşılır.tabii maliyet kontrolü de önemli... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Bahsedilen ürün EL (electroluminescent ) türevi sanırım. Biliyorsunuz EL ürünler kablo yada levha şeklinde üretilebiliyor. Arabaların kontrol panelleri, cep telefonlarının tuş takımları aklıma ilk gelen kullanım alanlarından. Levha olanları dilediğiniz formda kesebiliyor üstüne baskı yapabiliyorsunuz. Bence en eğlenceli kullanımı tshirtler üzerinde yapılıyor. Desenleri küçük bir devreyle anime edebiliyorlar ve pille çalışıyor. Arkiterada kablo olan ürünler için bir tanıtım hatırlıyorum. Firma ITEC idi yanılmıyorsam.Malum hepsi yurtdışından geliyor özellikle de uzakdoğudan. Maliyetleri de baya yüksek. Ben resepsiyon bankosunda ve barda kullanmak istemiştim bir projede. Maliyetler çok ciddi çıkınca vazgeçtik. Bu üründe de aynı yüksek maliyetler sözkonusu olabilir.
En son magenta tarafından düzenlendi : 26-05-2007 13:23. Nedeni: imla |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|