![]() |
|
|||||||
| Uygulama Bu başlık altında mimarlığın uygulama alanında karşılaştığınız sorunlara değinebilir, yeni gelişmelerden sözedebilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bakır Kaplama Dış Cepheler
Projem için kullanmayı düşündüğüm bakır kaplama dış cepheler hakkında arkitera.com dan detaylı bir biçimde faydalandım ama bulamadığım nokta bu tip cehpe kaplamasının uygulanma şeklidir. Yapıstırma ya da mekanik sistemler mi kullanılmaktadır? Ayrıca bu tip bir çatı ve cephe kaplamasının altına ne tip bir izolasyon yapmak gereklidir?
Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
merhaba,
sanırım malzemenin uygulanışında ağırlıklı olarak mekanik sistemler kullanılıyor. dik kenet ve çıtalı kenet kaplama sistemlerinin arasınada eps gibi polist.sert köpük kullanılabilir diye düşünüyorum...yalnız konst. arasında kullanılan ısı yalıtım malzemesinin ısı köprüleri oluşturmamasına özellikle dikkat etmek gerekli. en büyük olumsuzluk yalıtımın delinmesi ve konst. parçalara çözüm bulunamaması oluyor. hafta sonu fuarda gördüğüm ,bununla ilgili bir stand vardı, Tecu nun Türkiye ofisi...iletişim bilgilerini yazıyorum size, belki daha fazla yardımcı olabilir... iyi çalışmalar. Tecu Türkiye Temsilciliği... MAK Ltd...Tel: 0216 465 69 90
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|