![]() |
|
|||||||
| Uygulama Bu başlık altında mimarlığın uygulama alanında karşılaştığınız sorunlara değinebilir, yeni gelişmelerden sözedebilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Kompozit Sistemler
Merhaba arkadaşlar,
Yapım sistemeleri ile ilgili bir ödevim var ama bi türlü işin işinden çıkamıyorum. Konuma gelince başlıkta da belirttiğim gibi yapım sistemi kompozit yani birden fazla yapım sisteminin beraber kullanıldığı yapıların sistem irdelemesi. Fakat bu konu ile ilgili bir binaya henüz rastlamış değilim. Bana bu konuda yapı adı söyleyebilecek arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Ama bu forumda rastladığım bir olay benim de başıma geleceğini sanıyorum.Millet konu başlığını okuyup içeri dalıyor ama bişeyler biliyorsa bile bir cevap yazmadan çıkıyor.Sanırım bu başlık epey hit puan alır ama bi cevap verecek kul çıkmaz yine de bi şansımızı deneyeyim bakalım :( |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Kendi kendime konuşuyorum
Aman her neyse fena da hit alamış ama yine dediğim gibi bizim halkımız üşeniyor bayramlarda bile birbirine tebrik kartı yerine standart sms yollayan bir millettende ancak bu beklenir. merak edip de bu konuya giren arkadaşları yine de bir nebze olsun kutlarım hepinize teşekkür haydi byeeeeeee
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
cesaret vermek için yazdım
okuyunca kendi kendine konuşmadığını hissettirmem lazım dedim oyüzden yazdım pek birşey bilmiyorum bu konuda ama galiba jean nouvel (sanırım böyle yazılıyor)eski bir opera binasının sadece dış duvarlarını saklayıp içine çelikten bir yapı yapıyor olabilir mi acaba?sana iyi şanslar
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
kompozit yapilar...
Merhaba,
Kompozit (çelik-beton) yapılar hakkında genel bilgi edinebileceğim bir kitap önerebilir misiniz? Saygılarımla, aleX |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Re: kompozit yapilar...
merhaba,
senin ümitsizliğe sürüklemek istemem fakat aynı konu başlığı ile ben de bir konu açmış kompozit sistemler hakkında bligi istemiştim ama bizim halkımız ya cahil bişey bilmiyor yada bilgisini paylaşmak istemiyor. kaç aydır bi cevap bekledim fakat cevap yazan kimse çıkmadı.(beni yüreklendirmek için yazı yazan arkadaşım buna dahil değil) benim sana nacizane tavsiyem bu foruma bel bağlama konun fazla hit yapar ama cevap veren olmaz..:( keşke benim biraz bilgim olsaydı da sana yardımcı olabilseydim... sana çalışma hayatında başarılar:( :( |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Kompozit Malzeme
Merhabalar umarım bu konu için kitap vermek için geç kalmamışımdır.Yeni üye oldum geçikme nedeni bu...!!!
Prof. Dr. Kaşif Onaran "malzeme bilimi" kitabı 362. sayfadan başlıyo368. sayfaya kadar yüzeysel bir anlatım ayrı ca sonrası sorular..Bu soruların cevapları ise aynı kitabın yardımcı ek kitabında... |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|