![]() |
|
|||||||
| Uygulama Bu başlık altında mimarlığın uygulama alanında karşılaştığınız sorunlara değinebilir, yeni gelişmelerden sözedebilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sinema Salonları'nda Akustik Çözüm
sinema salonların daki akustik çözüm ve ses yalıtımı konusun da bilgi alabileceğim bir site varmı bana bir link verirseniz veya sizin bilginiz varsa anlatırsanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
konuyu yanlış anladığın belli akustik ve ses yalıtımını soruyorum akustik sistemden bahsetmiyorum
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
bana daha açık bir link verebir misiniz?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sİnema Akustİk Ve Ses Yaltimi
Selamlar,
Sinemaların ses yalıtımı ve iç mekan akustiği gibi konularda doğru bilgi sahibi olmak bu ükede maalsef zor bir iş. Yakında açılacak olan www.akustikizolasyon.com adlı sitede sorununa yardımcı olacak kesin çözümleri bulacaksın. Şimdilik akustikizolasyon@gmail.com adresine mail atarsan sana mutlak doğru ve düzgün cevap verilecektir. Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
H.Buğra Yazgı,
Sitenin içeriği ile ilgili daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz? |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
hazırlanıyor olması. Site devamlı aktif olacak ve aslında konu hakkındaki bilgiler uzmana sorulacak soruların içerisinde yer alacak. Yani siteyi ziyaret eden kişiyi bilgi bombardımanına tutmak yerine, soruna uygun bilgi ve danışmanlık alınacak. Çünkü sanılanın aksine, akustik ve gürültü kontrolu işi, artık ezberlenmiş ve aslında hemen hiçbir faydası olmayan camyünü, taşyünü, strafor, polietilen köpük gibi malzemelerle ya da bazı alçıpan firmalarının kataloglarında yer alan mucizevi ses geçirmez alçıpanlarla ve basit detaylarla yapılacak bir disiplin değildir. Bu başlı başına bir bilim dalıdır ve tüm dünyada bu işi Türkiye' de olduğu gibi mimarlar değil akustik mühendisleri yapmaktadır. Akustik, gürültü ve titreşim denetimi konularına ilişkin sormak istediğiniz bir soru ya da detay var ise site açılana kadar akustikizolasyon@gmail.com adresine yazabilirsiniz. Saygılarımla |
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|