![]() |
|
|||||||
| Üniversite Adayları ÖSS'ye girdiniz, mimarlık okumak ve en dogru tercihi yapmak istiyorsunuz. Bütün sorularınızın cevabı bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
Adana
Öğrenci
![]() |
Mustafa Kemal Üni.(Hatay) Peyzaj Mimarlığı Hakkında
Bu bölüm ve üniversite hakkında ne düşünüyorsunuz?Oradan 1. yıl sonunda Çukuorva'ya yatay geçiş yapabiliyor muyum? Üniversite, kampus nasıl ? Orada okuyan var mı ?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
Muğla
Peyzaj Mimarı
![]() |
peyzaj mimarlığı, eğer bilerek ve isteyerek tercih ettiğin bir bölüm olacaksa, keyifle yapacağın bir meslek. ancak diğer mimarlık ve mühendislik dallarında olduğu gibi özveri ve çok çalışma da gerekli.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
Muğla
Peyzaj Mimarı
![]() |
unutmadan ben ege ünv. mezunuyum, Mustafa Kemal Ünv. hakkında fazla bilgim yok ne yazıkki, ancak Hatay öğrencilik yıllarını sanırım güzel geçirebileceğin bir yer... başarılar dilerim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
Adana
Öğrenci
![]() |
Ancak ben Hatay'da kalmak istemiyorum 4yıllık süre boyunca.Benim derdim ordan Adana'ya yatay geçiş yapmak.Çukurova Üniversitesi'ne baktım geçiş kontenjanı 2 kişi imiş. Ne dersiniz buraya geçiş şansım var mı?
En son lumina tarafından düzenlendi : 31-07-2008 13:05 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
Muğla
Peyzaj Mimarı
![]() |
bence yatay geçiş şansın var. yatay geçiş için not ortalamanın yüksek olması gerekir diye tahmin ediyorum. başarılar...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
Adana
Öğrenci
![]() |
Şansım var ama çok az Türkiye'den Adana'ya gelemk isteyenler olacaktır. O 2 kişi arasına girmem zor. Neyse tercih yapmaktan vazgeçtim . Seneye deneyeceğim.Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Peyzaj Mimarı
![]() |
Adana'ya talepin çok olacağını sanmıyorum.Okul puanını yüksek tutman yeterli olacaktır.2 kişiden büyük derecede not farkın olursa sen girersin.Derslerine iyi çalış.
Başarılar ".:uygaR |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
Adana
Öğrenci
![]() |
Umarım Adana peyzaj mimarlığı gelir...Yorumlarınız için teşekkürler...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|