![]() |
|
|||||||
| Üniversite Adayları ÖSS'ye girdiniz, mimarlık okumak ve en dogru tercihi yapmak istiyorsunuz. Bütün sorularınızın cevabı bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Üye Adayı
![]() |
Yurtdışı mimarlık lisans eğitimi
bu konuda bir bilgisi olan varsa yardımınızı rica ediyorum
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Öğrenci
![]() |
Ne gibi bir bilgi istiyorsun?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye Adayı
![]() |
yurtdışına basvuru yapmak istiyorum ama hangi okula olduğu konusunda kararsızım
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye Adayı
![]() |
ya da hangi ülke
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
eğitim danışmanlığı yapan şirketler, yine bu tarz konuları kapsayan fuarlar oluyor yıl içinde. Bu tarz etkinlikleri takip etmeni tavsiye edebilirim.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Öğrenci
![]() |
Tavsiye
Bana göre teknik okuyacaksan eğitim olarak hem düşük bir öğrenci maliyeti hem de çok kaliteli üniversitelere sahip tek yer avusturalyadır.Tam öğrenci devleti diyorum ama uzak oluşu öğrenciye pek cazip gelmiyor fakat teknik okul(özellikler viyana teknik üniv.),öğrenci maliyeti ve yabancı dili çok iyi kavrama açısından güzide yer avusturalyadır.Bu sadece benim tavsiyem arkadaşım,sen yinede bu yer hakkında araştır derim,daha aydınlatıcı bilgiler bulabilirsin.Başarılar dilerim sana..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
Tekirdağ
Öğrenci
![]() |
İtalya'yı düşündüzmü?
Erasmus'a bağlı bir üniversitede okuyorsanız onların değişim programlarıyla İtalya'da Bologna'da mimarlık,iç mimarlık gibi bölümlerde okuyabilirsiniz.Kişisel fikrim;mimarlığın başkenti İtalya ve Roma'dır.Gerek mimari yapısı,gerek tarihsel konumu,eğitimin yüzyılların getirdiği bilgi birikimi ile belirli temeller üzerinde oturması nedeyle.Bence İtalya master doktora için bile yüksek lisans adına tercih edilmesi gereken belli başlı yerler arasındadır.Bu konudaki bilgiyi Erasmus vs... gibi kaynaklardan yararlanabilirsiniz.Saygılarımla...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|