![]() |
|
|||||||
| Üniversite Adayları ÖSS'ye girdiniz, mimarlık okumak ve en dogru tercihi yapmak istiyorsunuz. Bütün sorularınızın cevabı bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Üye Adayı
![]() |
Alan dışı tercih ve arzu çelişkisi
Merhaba, ben lisede EŞİT AĞIRLIK bölümü seçtim ve şu an DEU İşletme öğrencisiyim. Fakat mimarlık mesleğine karşı ilgim var. Lisedeyken de mimar olmayı çok istiyordum fakat o dönemki koşullar beni işletmeye yöneltti. Şimdi mimarlıkla ilgili yapabileceğim bir şeyler var mı diye sormak istiyorum. Kurslar vs. var mı? Yanıtlarsanız sevinirim TEŞEKKÜRLER...
En son lumina tarafından düzenlendi : 24-11-2007 16:25 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Üye Adayı
![]() |
ülkemizde üniversiteye gidebilmek bir ölüm, gitmek bir ayrı bitirdikten sonrası daha da bir ayrı ölüm.. bir seçim ve ölene kadar peşimizde. tabii böyle olmayabiliyor da ama bu şartlarda gerçekten zor..siz de bir tercih yapmışsınız belki de istemeyerek sonunu hiç bilmeyerek. ama bence ikisini bir arada yürütebilirsiniz yani isteyince oluyor gerçekten. fakat mimarlık öyle bir meslek bile diyemiyorum öyle kurslarla kitapla falan olabilecek birşey değil.. ama yine de belki dergi falan karıştırarak biraz yardım edebilirsiniz kendinize. ama siz yine de mesleğinizi sevin çünkü o olacak artık yanınızda.
En son lumina tarafından düzenlendi : 24-11-2007 16:26 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye Adayı
![]() |
Çeşitli atölyeler oluyor. Katılıp tasarım işiyle ilgili bilgi sahibi olabilirsin. Ama nacizane önerim şu şekilde olacaktır. Autocad, 3ds max öğren. Kendini tatmin edersin. Yanlış birşey söylemek değil amacım lütfen yanlış anlama.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|